tratament homeopat

31-10-2011
pixie27
Nu este medic/terapeut
pixie27
Salut, tuturor

este a nu stiu cata oara cand povestesc cuiva problema mea in speranta ca poate totusi cineva ma va ajuta sa o depasesc.

problemele mele sunt mai multe si din ce in ce mai confuze. pe scurt, ca sa nu plictisesc penimeni... :

1. Anxietatea ( foarte puternica): frica de a nu face rau cuiva ( dar mai ales copilului meu care are 1 anisor, sau celor dragi) ; frica de singuratate; moarte ;intuneric, spatii inchise, persoane straine, etc.Frica sa nu-mi pierd mintile/ dementa

2. o stare accentuata de nervozitate/frustrare

3. lipsa de incredere in mine ( desi in exterior ma afisez ca o persoana puternica) si dependenta totala fata de felul in care sunt perceputa de cei din exterior.

4. persoana critica, certareata, suparacioasa; dictatoare cu cei care ma iubesc;

5. Ipohondra si pozez in victima.

Cam atatea, plus ce deriva din ele.

alte precizari ar fi faptul ca am facut deja tratament medicamentos ( fara succes ) si de 4 luni il incerc pe cel homeopat; mai exact

1. prima reteta a fost pentru Calcarea Carbonica 200 CH ; extract tei argintiu; neurotonic si omega 3 ( 2 luni; nu am vazut nici o ameliorare)
2. Lycopodium 200 CH; 5HTP; Extract tei argintiu ; Pomegrin ( tot 2 luni; tot nici un rezultat)
3. Acum mi s-a prescris Argentum Nitricum ( de maine incepand...ramane de vazut).


Va rog din suflet de om si de mama sa ma ajute careva ( in caz ca pana acum nu a reiesit gradul de disperare in care ma aflu acesta este la cote maxime) cu un sfat sau un tratament; orice imi poate fi de folos.

Multumesc din suflet si multa sanatate tuturor !
2 comentarii
0
31-10-2011, ora 23:28
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
Buna seara,

Avand in vedere simptomatologia pe care o descrieti si a faptului ca tratamentele cu medicamente nu v-au ajutat sa rezolvati in totalitate problematica dvs va sugerez sa apelati si la o interventie de tip psihoterapeutic sau de consiliere psihologica.
Atunci cand oameni aleg sa stea de vorba cu cineva specializat care sa ii ajute sa vada problemele si din alte perspective, ii ajuta, de fapt, sa schimbe ceva in viata lor.
0
14-12-2011, ora 13:15
wiona
Nu este medic/terapeut
wiona
draga pixie27 ceea ce ai descris tu am avut si eu.in special chestia cu copilul.nu o sa te, , repari" niciodata doar cu plante din asa ceva...este anxietate cu putin toc..stiu bine prin ce treci la mine a functionat f bine zoloft 50 mg sun in a treia luna si sunt 95% ok gandurile trec ultimele..in general...te rog du-te la un specialist...nu are rost sa te chinui asa...deci eu am luat numai zoloft de 50 mg-la indrumarea medicului-si e ok fac tratamentul doar 6 luni..dupa care poate trec pe homeopate..dar doar dupa ce esti ok
bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.