Tratament naturist - infectie urinara | Forumul Medical ROmedic

Tratament naturist - infectie urinara

03-10-2009
sori20
Nu este medic/terapeut
sori20
Buna ziua. Dupa 9 luni in care am incercat sa ma tratez de infectii urinare, uscaciune si infectii vaginale, cu diverse medicamente recomandate de medici, m-am hotarat sa caut un medic homeopat.
Am primit urmatorul tratament :
- Sepia - de doua ori pe saptamana cate 5 granule
- Apis CH 15 - de doua ori pe saptamana cate 5 granule
- Extract iarba neagra - 50 pic pe zi
- Extract zmeur - 50 pic pe zi

Imi puteti spune, daca a mai folosit cineva, primele 2 produse, sau daca stiti ce sunt? Am cautat informatii despre ele, dar nu am gasit foarte multe.
Este o anumita perioada a zilei recomandata pentru administrarea picaturilor?
Sper din tot sufletul sa fie un tratament care da rezultate, deoarece nu mai am incredere in medicamente.
Medicul homeopat mi-a recomandat si acupunctura, dar deocamdata am zis ca urmez tratamentul asta. Ar putea avea efecte secundare acupunctura? Adica, ma gandesc ca poate sa-mi atinga alti centri energetici, sau stiu eu ce.
Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
Multumesc
14 comentarii
0
03-10-2009, ora 13:04
sori20
Nu este medic/terapeut
sori20
Am uitat sa specific. La urocultura mi-a iesit E-coli, si de 2 luni fac tratament cu Uro- vaxom.
0
03-10-2009, ora 18:49
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Sepia este un extras din substanta pe care o secreta un animal marin, care are obiceiul ca, atunci cand este atacat, sa arunce un fel de "cerneala", astfel incat agresorul sa nu mai vada nimic. Ei bine, aceasta "cerneala", supusa procesarii homeopatice, este remediul Sepia.

2. Apis este albina intreaga.

3. Picaturile se administreaza intre mese, cu putina apa.

4. Homeopatia nu opereaza cu medicamente, ci cu remedii. Exista multe deosebiri intre un medicament si un remediu homeopatic.

5. Atat homeopatia, cat si acupunctura pot avea efecte secundare serioase. Corect folosite, au efecte benefice.
0
05-10-2009, ora 16:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
A folosi homeopatia pentru vindecare nu este o simpla administrate de granule asa cum pare ci o intreaga ffilozofie care nu este deloc usoara de inteles pt. cel neinitiat.

Pt. a nu fi dezamagita in caz de esec trebuie sa sti si sa intelegi mai intai anumite lucruri esentiale despre homeopatie si mai ales despre VINDECARE.

1. Homeopatia vindeca minunat si cu adevarat dar numai atunci cand se iau remediile adecvate. Asta inseamna ca medicul sa le gaseasca pe cele potrivite de la inceput, lucru deloc usor in ziua de azi la multitudinea de boli prezente intr-un singur om. Este chiar mai usor de vindecat un caine negraitor
decat un om din ziua de azi cu ajutorul homeopatiei caci sunt prezente atatea boli si simptome in acelasi timp caci un medic homeopat nici nu mai stie des cu care remediu homeopat sa inceapa sau care remediu se potriveste mai bine pacientului graitor.

2. Homeopatia vindeca usor numai atunci cand procesul de vindecare initiat de remediu nu este oprit de medicamente alopate folosite in paralel, ulterior sau chiar anterior.
Cele mai multe medicamente alopate opresc usor sau tagiverseaza procesul de vindecare.
Cortizonul de exemplu opreste efectul aproape la toate remediile homeopate. Dupa un singur tratament cu cortizon este greu sa mai faci ceva cu homeopatia. Cele mai multe unguente contin de ex. cortizon.
Cine il pune in toate aceste alifii stie de ce il pune :-)

La fel si cofeina care este prezenta in cele mai multe antinevralgice.
Medicamentele alopate folosite inainte de remediile homeopate ingreuneaza ENORM vindecarea, ca sa nu mai vorbim de tratamentele alopate paralele cu cele homeopate.
Este ca si cum cineva ar strica noaptea reparatiile facuta la o masina de un mecanic priceput in timpul zilei.

3. Homeopatia vindeca atunci cand sufletul - caci el este cel ce vindeca de fapt trupul - detine destula putere de vindecare si cand aceasta actiune nu este inhibata de alimente si substante daunatoare :cafea, cola, iuteli, chimicale si anumite substante care antidoteaza efectul remediilor (camfor, musetel, etc) CAT SI DE EJACULARE SI ACT UL SEXUAL.

De fapt trebuie pastrata o abstinenta sexuala completa in timpul tratamentului, lucru necunoscut sau neprecizat de homeopati si anume din cauza ca energia sufletului folosita la vindecarea trupului este aceaasi cu energia consumata prin actul sexual.
Daca bei cafea sau cola zilnic in timp ce iei remediile homeopate cam poti uita vindecarea in mod teoretic.
Cine nu este in stare sa renunte la anumite in timpul tratamentului lucruri nu prea doreste sa fie vindecat cu adevarat.

Daca lasi lumina aprinsa la masina noaptea nu te poti astepta sa-ti porneasca masina dimineata.
Asa este si cu sufletul. Daca ii consumi energia (sexuala) noaptea sufletul nu mai are putere sa vindece trupul caci energia a fost consumata si dureaza cateva saptamani ca bateria vindecarii sa se incarce din nou.

Din pacate cei mai multi medici homeopati nu stiu de acest lucru esential si de aceea copii si animalele cat si chiar batranii se vindeca mult mai repede si mai usor cu ajutorul remediilor homeopate decat adultii in plina putere sexuala.

4. In caz ca se ia Sepia trebuie evitat si otetul, vinul (din cauza sulfului pe care il contine) si acizii din plante.
Chiar si sarea rafinata este un antidot la Sepia si se ingurgiteaza zilnic sare rafinata.
Remediul Apis nu are efect vindecator decat daca sunt prezente simptomele tipice ale acestui remediu.
Si Apis este antidotat de sarea rafinata. In cazul tau trebuie redusa sau evitata, dar lucrul din urma este imposibil.

5. Remediile homeopate nu vindeca in sine ci dau numai un impuls de vindecare pe un plan care nu
mai este material (suflet). Vindecarea este facuta de fapt si de drept de catre suflet, adica de corpul astral, cel adevarat si nu de haina trupeasca pe care o percepem ca fiind corpul nostru si in care simtim boala.
Si daca sufletul este slab caci traieste contrariu legilor date de Dzeu, fara credinta, fara virtuti si cu hrana denaturata, ingurgitand zilnic toxine (cafea, alcool, E-uri, fum de tigare) atunci nici vindecarea nu poate fi rapida si usoara, indiferent de faptul ca remediile homeopate sunt perfect adecvate bolii.

5. Cu cat mai indelungata a fost tratata o boala in mod alopat cu atat mai mult va dura in general vindecarea. Nu poti sluji in acelasi timp la doi domni care se "dusmanesc". Medicamentele alopate nu provin de la Dzeu si nici nu actionmeaza conform ordinii divine ci provin de la oameni care slujesc dusmanului lui Dzeu cat si al omenirii si ele nici nu vindeca sau au vindecat vreodata pe cineva ci au ca interes numai profit si distrugere.
Ori folosesti homeopatia ori alopatia, amandoua in acelasi timp este absurd.
Este ca si cum ai da foc la cee ce incerci sa stingi in acelasi timp. Alopatia si homeopatia actioneaza pe principii antagoniste si ca urmare folosirea lor simultana este o absurditate, nemaiviorbind de faptul ca cele alopate sunt in acest caz inhibatorii.
99% din toti pacientii care se folosesc de homeopatie NU IAU NICI un medicament alopat si nici nu ar lua cu usurinta.

Cine foloseste alopatia si homeopatia in aceleasi timp - fie ca pacient, fie ca medic - slujeste la doi domni antagonisti si nu a inteles homeopatia sau nu are incredere in ea.
Neincrederee la randul ei vine din frica sau necunoastere, care nu sunt virtuti ci slabiciuni.

Eu in locul tau nu as lua Uro-vaxom (daca este un medicament alopat) si nici un al remediu alopat - mai ales ca pana acum ai vazut ce ti.-au adus tratamentele alopate - caci acel medicament va distruge ce vor repara poate remediile homeopate si pe urma vei da vina pe homeopatie in caz ca nu te vindeci.

Deci daca Apis si Sepia sunt remediile potrivite pt. tine si tu mai ai inca destula putere de vindecare
in suflet iar procesul de vindecare nu este oprit cu medicamente sau alimente daunatoare poti fi vindecata cu aceste remedii. In caz contrar trebuie sa ai rabdare, sa te cureti trupesc si spiritual si sa incerci din nou pana la vindecare. Incercarea la 2 remedii nu iti vor aduce folos decat printr-un mare noroc.

Minuni nu exista, nici in homeopatie, totul se petrece pe baza unor legi creeate de Dumnezeu si care nu pot fi sarite dupa placul si inteleherea noastra gresita.

Vindecarea depinde deci atat de remediile potrivite cat si de de modul de trai si de gandire al pacientului!

Oamenii care se trateaza alopat timp indelungat si au o viata plina de stres, alimentaite nesanatoasa nu se pot astepta la minuni peste noapte chiar atunci cand se dau remediile potrivite.

Daca ti cont de aceste lucruri si le intelegi nu vei fi dezamagita si vei avea rabdare si incredere.
Homeopatia vindeca cu adevarat si este de neintrecut.

In caz ca medicul ti-a dat remediile nepotrivite poti schimba medicul sau il poti vizita din nou pt. o noua consultatie caci nevindecarea poate proveni nu din greseala medicului ci din factorii inhibatori descrisi mai sus. Nu te astepta deci sa te vindeci din prima incercare.

NUMAI TU ESTI VINOVATA DE BOALA PE CARE O AI SI NUMAI TU ESTI RESPONSABILA DE VINDECARE.
Nu pune raspunderea numai pe seama medicului si a remediilor date de el.

Foloste boala si ca sa intelegi ce ai facut gresit pana acum (folosirea alopatiei, greseli in modul de trai, etc.) si ca sa-ti schimbi si modul de gandire si de trai si atunci si esecurile de pana acum iti va aduce foloase spirituale caci caci altfel te vei cu capul de bara atata vreme cat actionezi contrariu legilor facute de Dzeu, indiferent daca sti de ele sau nu.

Succes
0
06-10-2009, ora 10:01
sori20
Nu este medic/terapeut
sori20
Multumesc de raspuns.

Sunt total de acord ca NU medicul sau remediile ar fi de vina daca nu ma voi simti mai bine. Sunt constienta de raul pe care l-am facut prin administrarea multor medicamente alopate (antibiotice, calmante, ovule) dar am realizat ca nu o pot duce la nesfarsit asa. De asta incerc sa trec pe un regim de viata mai sanatos. Nu fumez, nu beau cafea, nu beau alcool, dar stiu ca nu am o alimentatie foarte sanatoasa si sufletul meu este mereu tulburat. Sunt deseori trista, din anumite motive, si stiu ca asta imi scade imunitatea. Probabil sunt multe lucruri de care nu-mi dau seama, pentru care platesc prin bolilele astea, dar sper sa pot sa evoluez spiritual. Sa pot sa-mi reglez viata, sa fiu fericita de lucrurile pe care D-zeu mi le-a dat in viata asta. Am citit cate putin despre evolutie spirituala, campuri energetice, stiu ca trebuie sa-mi pun credinta in D-zeu, si sa-l slujesc doar pe el, dar inca nu am reusit sa-mi schimb modul de a fi.
I-am spus medicului homeopat de Uro-vaxom si mi-a zis ca pot sa-l iau in continuare. Peste 2 saptamani voi merge la control, la dr homeopat, si am de gand sa incerc alte tratamente, pana ma voi vindeca.

M-au ajutat foarte mult informatiile despre produsele care inhiba efectul remediilor. De obiceai beam ceaiuri (flori de galbenele, renostip, musetel, sunatoare). Sa renunt la ele? Am citit ce mi-ai scris de musetel si o sa reduc si consumul de sare si zahar. :)
Am intrat si pe link-urile afisate de tine in alte comentarii, mi-am downloadat si o carte despre homeopatie. Incerc sa inteleg mai bine aceasta ramura.

Multumesc din suflet.
O zi buna
0
21-10-2009, ora 00:50
o zi buna
Nu este medic/terapeut
o zi buna
Remediile homeopatice pot fi inhibate de anumite substante puternic aromate. Nu este o regula general valabila, dar a devenit valabila, caci ar fi mult prea complicata realizarea unui tratament homeopatic corect.
Exista pacienti care, din necesitate, primesc cortizon (fiind intr-un stadiu care necesita acest tratament) si care beneficiaza in paralel de un tratament homeopatic. Scopul acestei imbinari este acela de a echilibra organismul din ce in ce mai bine, astfel incat pe viitor sa poata sa renunte la tratamentul alopat (la care, in mod evident, in prezent, nu poate renunta brusc - chiar tinand cont doar de simptomele de sevraj).
Exista si multe alte exemple (clasic, pacientii cu medicatie cardiaca).
Fireste ca, pentru ca omul sa se vindece, este necesara dorinta si realizarea SCHIMBARII. Iar asta poate include tot ceea ce ati fost sfatuita.
0
23-10-2009, ora 20:05
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
@Sori.

Ceaiul de sunatoare nu este deloc sanatos in general ( din 2 surse: Homeopatia si scrierile de la Hildegard von Bingen). Alti afirma altceva, eu am remarcat ca pe aceste 2 surse te poti baza.

Orice ceai luat pe timp indelungat nu este folositor decat atat vreme cat exista o boala in corp contra caruia poate actiona. Este ca si cu remediile homeopat, nu sunt bune decat atunci cand sunt necesare.
Deci nu trebuie luate timp indelungat.
0
25-10-2009, ora 09:29
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
@o zi buna

Multe medicamente alopate pot fi folosite impreuna cu remediile fara se existe interferente. Dar, exista si exceptii. Cortizonul este una dintre ele. In principiu, daca este neaparat necesara continuarea corticoterapiei, pentru ca un tratament homeopatic sa aiba efect este neaparat necesara folosirea unor dilutii MULT mai inalte decat cele obisnuite: milele, care se gasesc doar la putine farmacii. De aceea, nu zic ca asocierea cortizon + remedii este exclusa, ci ca aceasta asociere trebuie avuta in vedere la recomandarea dozelor.
0
25-10-2009, ora 22:15
sori20
Nu este medic/terapeut
sori20
Buna.
Au trecut 3 saptamani de cand am inceput tratamentul homeopat, ma simt mai bine. Chiar daca nu au trecut in totalitate simptomele, nici un medicament nu a reusit sa faca ce au facut aceste remedii. Este adevarat ca am avut si o alimentatie mai sanatoasa, si m-am eliberat de un gand care ma apasa foarte tare (marturisind o greseala facuta), dar cred ca au fost si ele foarte bune. Am reusit sa nu iau nici un alt medicament in tot acest timp, am redus consumul de sare si zahar, fara pepsi, fara cafea.

Va rog sa-mi spuneti ce as putea face in caz ca voi prinde o raceala, acum ca este sezonul. Ce remedii as putea sa folosesc?
Maine voi merge la control la medicul homeopat si sper ca pot continua tratamentul, sa ajung sa ma vindec complet.

Va multumesc pentru sfaturi si va doresc multa sanatate
0
27-10-2009, ora 01:05
o zi buna
Nu este medic/terapeut
o zi buna
@ M.D. - pentru cazul propus si alte cazuri similare, remediul se poate administra cu o frecventa mai mare si o durata mai indelungata. Concentratia este bine sa fie cea necesara si nu crescuta, deoarece ele actioneaza in planuri diferite si folosesc alte tipuri de energii. In plus, pentru dilutiile inalte si foarte inalte, organismul foloseste destul din vitalitatea proprie - ori, in cazurile care necesita corticoterapie, vitalitatea este destul de scazuta si e bine ca in procesul de vindecare, vitalitatea existenta sa fie folosita cu intelepciune.
0
27-10-2009, ora 11:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu as spune ca remediile folosesc alte tipuri de energii in functie de dilutie. Planul la care actioneaza, da, este diferit, dar nu tipul de energie care e mereu acelasi. Spre exemplu (ca veni vorba) Sepia C 5 nu actioneaza cu un alt tip de energie decat Sepia M. Difera doar locul actiunii si durata in care actioneaza. Mai difera in capacitatea anumitor substante folosite in alopatie (de exemplu, cortizonul) de a antidota actiunea lor. Astfel, daca cineva ia cortizon de 2 ori pe zi, fiecare din dozele de Sepia C 4 pe care le-ar lua vor fi antidotate de 2 ori pe zi, altfel spus durata de actiune a remediului nu depaseste momentul in care ia urmatoarea doza de cortizon. Altfel stau lucrurile in cazul in care ar lua Sepia M. In acest caz, "frecventa" indusa de remediu in organism este atat de inalta incat antidotarea nu se produce.

Deci, parera mea este ca, daca la o persoana am fi inclinati sa recomandam Sepia ca remediu constitutional si am folosi in mod obisnuit in asemenea cazuri C 15 sau CH 30, daca acea persoana ar trebui neaparat sa ia cortizon va trebui sa folosim cel putin CH 200 (dar mai probabil mille) ca sa obtinem un efect homeopatic.
0
27-10-2009, ora 23:41
o zi buna
Nu este medic/terapeut
o zi buna
@ M.D. - cred ca am inteles gresit (credeam ca va referiti la Cortison M), scuze. Iar exprimarea "tipuri de energii" a fost inadecvat folosita in raspunsul anterior.
Ramane insa problema vitalitatii individului. Caci daca este o persoana Sepia, precum in exemplu, va beneficia de acest remediu in dilutii inalte, dar daca vitalitatea este scazuta, fie nu va mai putea reactiona, fie va reactiona dar va ramane ulterior cu atat de putina vitalitate, incat vor ceda alte organe/aparate/sisteme/chiar intreg organismul (in cazuri extreme).
0
25-09-2012, ora 20:54
intergaz
Nu este medic/terapeut
intergaz
buna ziua am facut analizele si am ASLO 1600 este foarte mult am dureri articulare si mici umflaturi? ce pastile pot luat sa treaca am auzit ceva de streptococcinum, astept raspuns
0
31-01-2013, ora 12:24
Ally2008
Nu este medic/terapeut
Ally2008
Buna ziua!
As dori sa lansez o intrebare
Am un baiat de 4 ani care in urma unei racelia aramas cu o tuse care se accentueaza seara la culcare
tuse care este seaca, dupa opinia mea usor alergica, cu toate ca dr.ORL la care am fost a spus ca nu exista semne ca ar fi alergic, bazandu-se pe faptul ca narile baiatului nu prezentau nici un semn de inflamare, iar gatul era curat. Cu toate astea el a ramas cu o tuse si o gadileala in gat /cerul gurii spre omulet, cum spune el.
Am avut si eu astfel de mancarimi in cerul gurii si stiu cum sunt, dar eu am fost diagnosticata cu rinita alergica asa ca stiu care e problema.
La el nu-mi explic ce poate fi!
Am intrebat mai multi medici daca e vreo problema ca eu sunt alergica si poate fi si el, cu toate ca eu am caparat alergia dupa 20 de ani si nu m-am nascut cu ea.
Am administrat Pulmin, o perioada de cateva zile 4 granule seara si parca parca a fost mai bine, dar nu stiu daca e bine!
Eu urmez un tratament homeopat
Apis(CH7) - 4 granule dimineata; Urtica Urens(CH7) - 4 granule seara (asta pt 4 zile pa sapt.); Iodum (CH9)- 4 granule dim. 3 Duminici la rand; Natrium Muriaticum(CH7) - 4 granule dim. intr-a 4-a Duminica
Astept un raspuns sau o parere. Va multumesc, cu stima Ally2008
0
16-09-2014, ora 15:50
alex1984_2014
Nu este medic/terapeut
alex1984_2014
Buna ziua.Si eu am infectii urinare repetate.Am incercat tot felul de tratamente cu antibiotice insa infectia reapare.Am incercat cineva D-Mannose si Asparagus de la SW?Am auzit ca sunt bune insa cateva pareri in plus nu strica.Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ibuprofenul nu este indicat în tratamentul infecÈ›iilor urinare la femei?
  • Usturimi vaginale - cauze È™i tratament
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • InfecÈ›ie urinară cronică sau recidivantă - cauze È™i tratament
  •