Tratament naturist pentru eliminarea apei

17-06-2010
ratusca
Nu este medic/terapeut
ratusca
Buna ziua tuturor ma numesc Marioara Mihele si sunt din Timisoara, vin cu rugamintea la D.voastra de a ma ajuta cu un sfat, eu am o reticienta de apa in organism destul de mare , am si citeva kg. in plus.Ce tratament naturist as putea lua si pentru eliminarea apei si pentru Kg. in plus - Adevarul ca am o virsta la care Kg. se dau mai greu jos, Dar daca este bunavointa sper sa apara si rezultatele - Va doresc tuturor multa sanatate si Doamne Ajuta !
9 comentarii
0
20-06-2010, ora 16:25
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Eliminati (sau reduceti, dupa vointa fiecaruia):

-painea (secara, orz, grau) in special, dar toate cerealele reduse la minim.
Puteti totusi incerca uneori de pofta paste din porumb, in cantitati foarte reduse, idem orez brun integral.
-sarea
-omega 6 in cantitati limitate, in schimb luati cate un omega 3 /zi, distilat molecular. Desigur, asociat cu 100 UI vit E/zi,

Ceai de osul iepurelui de pilda, elimina apa din organism.
Ceai verde bio, infuzat cu atentie la 70-80 de grade, 3 minute.

Apropo de topicurile dvs, ma amuzati teribil, insa chestia e ca norii astia pe care plutiti sunt fragili tare.
0
23-06-2010, ora 22:54
ratusca
Nu este medic/terapeut
ratusca
Multumesc mult pentru amabilitatea d-voastra de a-mi raspunde, mai in gluma , mai in serios dar va-ti straduit multumesc inca odata.Cit despre nori la care va referiti nu cred ca ma caracterizeaza, dar fiecare este liber sa gindeasca la fel de liber. Va doresc multa sanatate si folositi produsele bio cu incredere fiindca dunt miraculoase.
0
24-06-2010, ora 01:49
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Cu placere doamna!
Sper ca realizati ca nu este vorba in nici un caz de ironii gratuite, ci pur si simplu observatii asupra realitatii obiective.

De pilda... ce legatura avea topicul asta cu "produsele bio, miraculoase"? Nu este nimic miraculos, exista doar naivitatea specifica unei anumite varste si eventual categorii sociale.Da, consum cu precadere bio, fara sa am orgasme pe tema asta.

Daca ati observat, MrNick va "periaza" intens pe celelate topicuri deschise de dvs, are tot interesul sa atraga vizitatori pe sit (mai naivi sunt parca mai folositori - mai multe clickuri).
0
20-07-2010, ora 13:57
ratusca
Nu este medic/terapeut
ratusca
Multumesc ca va straduiti sa raspundeti, in felul in care va caracterizeaza, sa fiti sanatos si sa aveti multa intelepciune, si dupa felul raspunsului care il dati va si caracterizati singur . Si daca il invidiati atit de mult pe MrNICK faceti ca si el, incercati intii sa studiati ca sa puteti sa raspundeti celor care va cere acest lucru, nu este suficiient sa consumati produse bio pentru a avea sau a nu avea "orgasm " Cit despre virsta mea sau categoria sociala din care fac parte stati foarte linistit ca este Ok. Nu am luato inca razna cind simt ca o sa am cele mai mici semne o sa va anunt. O zi plina de liniste si multa sanatate.
0
28-07-2010, ora 01:35
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!

Stimată d-nă Ratusca, după cum v-am mai spus, aveţi nevoie de o examinare minuţioasă. Retenţia hidrică poate să stea la baza multor afecţiuni, unele dintre ele chiar parţial asimptomatice, care au cauze profunde (de la o afecţiune renală până la una hormonală). Nu puteţi consulta un medic fitoterapeut, homeopat etc., sau chiar pe medicul dvs. de familie?
Aştept răspunsul dvs.!

Să fiţi binecuvântată!
Cu iubire creştină şi respect,
Nick
.

Stimate d-nule Germont, cu tot respectul, trebuie să ştiţi că eu nu perii pe nimeni. Nu am niciun interes să atrag vizitatori pe acest site. Administratorul acestui forum, parte integrantă a echipei care a realizat forumul, şi care îl întreţine după propria cuviinţă, nu m-a angajat pentru a racola vizitatori. Romedicul este condus de o echipă minunată, dar acea echipă nu a intrat niciodată în contact direct cu mine. Dvs., în calitate de user al acestui forum, aveţi tot dreptul să formulaţi supoziţii, dar dacă vi se spune, în repetate rânduri, că acele supoziţii nu sunt certitudini, nu vreau să înţeleg de ce insistaţi să le presăraţi pe acest forum. Ar fi ideal dacă aţi înţelege că, mă autocitez: "exist pe acest forum pentru că vreau, nu pentru că am fost angajat de către cineva".
Să fiţi binecuvântat cu tot ce aveţi nevoie.


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
29-07-2010, ora 11:48
ratusca
Nu este medic/terapeut
ratusca
Va multumesc din suflet pentru raspunsul dumneavoastra, am rezolvat intre timp problema mea.Va multumesc ca existati si ca puteti fi de folos celor din jur.In fiecare clipa a vieti mele il am pe Dumnezeu in suflet si in inima, sa stiti ca iubesc cu adevarat in primul rind pe Dumnezeu , apoi familia, si pe aproapele meu.Imi pare rau ca nu pot sa demonstrez acest lucru , dar Dumnezeu stie si imi este de ajuns. Va doresc tot binele din lume, si ma-s bucura din suflet sa aud si sa vad ca acest sait este destinat numai si numai pentru ceia ce a fost creat, si nu o disputa murda. i Sunt diverse persoane rau intentionate care nu cred ca ar trebui sa le fie acceptate comentariile de prost gust si condimentate cu tot felul de rautati care nu fac bine nimanui.Daca am fi toti asa cum intradevar isi doreste Dumnezeu nu sa-r ajunge la atitea necazuri si rautati. Va doresc inca o data tot binele din lume si sa aveti parte de multa iubire fiindca meritati.
0
04-08-2010, ora 15:02
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată d-nă, mă bucur că aţi reuşit să vă rezolvaţi problema, Slavă Domnului. De asemenea, mă bucur nespus de mult pentru sentimentele nobile pe care le aveţi cu privire la Dumnezeu, şi nu numai. EL vă priveşte inima şi ştie cât şi cum ÎL iubiţi. Iubiţi-L în continuare şi faceţi tot posibilul ca faptele, vorbele şi gândurile dvs. să nu vă îndepărteze de El, ci să vă apropie.
Vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase. Să fiţi binecuvântată cu tot ce aveţi nevoie. Amin!


Cu iubire creştină şi respect,
Nick
0
23-08-2010, ora 08:36
ratusca
Nu este medic/terapeut
ratusca
Multumesc din toata inima ca mi-ati raspuns.Eu o fac cu intirziere, dar niciodata nu este prea tirziu. Dumnezeu a fost , este si va ramine in inima mea pe veci, fiindca asa ma-m nascut si asa au fost mosi si stramosi mei.Si asa cum ati mentionat este clar ca El ne priveste in permanenta inima si stie cit il iubim un fir de par nu se misca de pe capul nostru fara stirea lui. Cit despre faptele mele ; nu stiu sa fi facut rau cuiva vreodata , poate fara voia mea , sa-u silita de imprejurari neplacute si nedorite de mine in care am fost implicata fara voie sii bineinteles ca nu puteam sa ma las trasa de rau in jos.Va asigur ca nu o sa ma indepartez de Dumnezeu niciodata atit cit voi exista. Nu este un comentariu legat de forum dar consider ca Dumnezeul cel Autotputernic este cel mai mare doctor al tuturor timpurilor , al trupurilor si sufletelor noastre. Dumnezeu cel bun si drept sa va aibe in paza lui vesnica .
0
05-11-2010, ora 03:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată d-nă Marioara, vă mulţumesc mult pentru cuvintele frumoase şi vă rog să-mi iertaţi răspunsul tardiv.
Nu pot să vă mai spun decât atât: Continuaţi să aveţi credinţă în Dumnezeu şi să iubiţi, să înţelegeţi, să ajutaţi şi să iertaţi necondiţionat. Totul va fi bine, indiferent de faptul că în viaţă aveţi şi veţi avea şi greutăţi.
Ca şi fapt divers, în încheiere, pentru binele dvs. şi a celor care accesează acest topic şi citesc mesajele, voi scrie o pildă foarte frumoasă - o pildă care vă va influenţa pozitiv.
_


Există o poveste veche, care spune că, de fapt, au fost patru magi care doreau să se închine Mântuitorului, la naşterea Sa. Cel de-al patrulea şi-a vândut tot ce avea şi, cu banii obţinuţi, a luat trei pietre scumpe: un safir, un rubin şi o perlă, pe care să le ducă în dar Mântuitorului. Grăbindu-se să ajungă în Babilon, unde îl aşteptau cei trei magi, acesta a întâlnit pe drum un om rănit, pe care nimeni nu îl ajuta. L-a dus pe bietul om la un doctor căruia i-a dat safirul pentru a-l îngriji pe bolnav până ce se va însănătoşi complet. Toate acestea l-au întârziat. Când a ajuns la locul întâlnirii, magii plecaseră deja fără el, însă nu s-a descurajat, ci şi-a continuat drumul singur, călăuzit de steaua ce-l ducea spre Bethleem. Ajuns aici, a aflat că magii L-au găsit deja pe prunc, că soldaţii lui Irod omoară toţi copiii nou-născuţi şi că Sfânta Familie a plecat spre Egipt, pentru a se feri de mânia regelui. Chiar în faţa sa, un soldat încerca să-i smulgă unei tinere femei copilul pentru a-l omorî. Femeia îşi apăra cu disperare pruncul. Magul i-a arătat soldatului necruţător rubinul şi i-a spus:
- Lasă copilul să trăiască şi îţi voi da această piatră scumpă. Nimeni nu va afla de târgul nostru.
Ademenit de nestemată, soldatul a luat piatra, îndepărtându-se grăbit. Tânăra femeie i-a mulţumit străinului cu lacrimi de bucurie şi recunoştinţă.
Acesta s-a hotărât să-L caute mai departe pe Mântuitor. Acum, mai avea un singur dar, perla. A plecat şi el spre Egipt, unde, ani de zile, L-a căutat pe Iisus, însă fără nici un rezultat. După 30 de ani, a aflat că undeva, în Palestina, Mântuitorul propovăduieşte Evanghelia. Bucuros că, în sfârşit, ştie unde Îl poate găsi, s-a grăbit spre Iudeea. Ajuns la Ierusalim, spre seară, a aflat că Iisus Hristos este răstignit pe Dealul Căpăţânii. S-a grăbit magul spre locul acela cu dorinţa să-L vadă în viaţă pe Mântuitor, să-I ducă darul său pe care îl păstrase de atâta timp. Însă, prin faţa lui au trecut doi soldaţi romani ce duceau în sclavie o tânără evreică. Oprindu-i, magul le-a spus:
- Dacă îi daţi drumul fetei, vă dăruiesc această perlă. O puteţi vinde şi împărţi banii. Veţi câştiga mult mai mult lăsând fata liberă.
Lacomi, soldaţii au luat perla, eliberând-o pe tânără, care, plângând de fericire, nu ştia cum să-i mulţumească străinului. Dar magul, rugându-se cerului să-L vadă măcar o clipă pe Mântuitor, se grăbea spre Golgota. Acum, nu mai avea nimic. Îi era ruşine să se închine Împăratului împăraţilor fără nici un dar. Însă, când a ajuns lângă Cruce, Mântuitorul S-a uitat drept spre el şi i-a spus:
- În sfârşit, ai venit. Tu mi-ai adus cele mai frumoase daruri...
- Bine, dar nu mai am nimic, ce Ţi-am adus eu ? - a întrebat mirat magul.
- Tot ce duceai cu tine ai dat celor neajutoraţi. Dându-le lor, Mie Mi-ai dat. Darul tău a ajuns la Mine şi, îţi spun, că el este cel mai însemnat, căci, acela care Îl iubeşte pe Dumnezeu, îi iubeşte pe oameni.

Cine nu caută nevoile celorlalţi spre a fi de folos cu ce poate, nu va găsi mulţumire şi bucurie, nu va afla adevărata viaţă. Cu cât te apropii mai mult de oameni, cu atât eşti mai aproape de Dumnezeu.
_




Toate cele bune,
Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pericolul consumului excesiv de apă
  • Apa din organism
  •