Tratament nevralgie intercostala

25-06-2018
Alexmau
Nu este medic/terapeut
Alexmau
Buna! De aproximativ 2 ani ma chinui cu o nevralgie intercostala. Am încercat tot felul de tratamente medicamentoase, gimnastica medicală, masaj si nu simt nicio ameliorare. Durerile sunt groaznice, trec doar cu tramadol intravenos. Puteți sa ma ajutați sa imi spuneti unde se fac la noi in țara, eu sunt din București, aceste tratamente: radiofrecvența, blocada nervului intercostal sau injectarea de toxina botulinica?
Va mulțumesc!
3 comentarii
0
05-07-2018, ora 00:18
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Asemenea dureri pot sa apara uneori dupa zona zoster si sunt extrem de greu de tratat. Dar se pot obtine rezultate foarte bune prin protocoale naturiste si prin mezoterapie locala naturista.

dr Petre Muresan
0
05-07-2018, ora 19:54
Alexmau
Nu este medic/terapeut
Alexmau
Va multumesc pentru răspuns! Am omis sa scriu ca are toate analizele făcute și cea ptr Zona zoster, toate sunt ok. Am ajuns la spitalul Bagdasar și i se va face o alcoolizare a nervului intercostal. Sa speram ca acest chin se va opri.
0
08-07-2018, ora 22:10
Bibi123
Nu este medic/terapeut
Bibi123
Bună! Spune-mi te rog în ce zonă se manifestau durerile la tine mă confrunt și eu cu o nevralgie intercostală de aproximativ 2 luni dar în ultimile 2 zile durerea s-a intensificat foarte rau nu trece cu nimic doar o perfuzie la UPU. Și dacă vrei să îmi spui cum se derulează procedura ? Și pentru domnul doctor o întrebare dacă zona zoster nu a fost în această zonă unde am dureri e posibil sa fie durerile de la zona zoster? Mulțumesc! Astept un raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: