tratament pentru Staphylococcus aureus

15-01-2018
Mitih
Nu este medic/terapeut
Mitih
Buna ziua. as dori o informare va rog, fetita mea de 8 ani are o eruptie pe piele... niste bubite marunte si dese. Am fost la dermatolog si ne-a indrumat sa facem analize.. exudat faringian si nazal. La exudatul nazal i-a iesit Staphylococcus aureus si a primit tratament cu Sumetrolim ( sulfametoxazol/trimetoprim) 400mg/80 mg comprimate. Este suficient si eficace oare acest tratament, avand in vedere ca dupa o saptamana nu se vad ameliorari..? multumesc.
3 comentarii
0
18-01-2018, ora 16:09
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Mergeti la dermatolog si recoltati din bubite.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
0
08-03-2018, ora 20:26
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Buna seara! Injectiile cu vitamina B3 se dovedesc a fi eficiente in anihilarea bacteriei patogene. Vedeti ca va puteti injecta vitaminele si acasa, daca apelati la medicul de familie, in caz de aveti asigurare, pentru a va chema acasa un asistent medical care lucreaza cu CNAS. Va puteti interesa pe internet de serviciile medicale la domiciliu.
0
01-04-2018, ora 14:43
Amy5
Nu este medic/terapeut
Amy5
Buna ziua. Si noi am avut stafilococul auriu, atat eu cat si baiatul meu de 5 ani si l-am tratat cu miere de Manuka. In trei saptamani dupa cura, cand am facut din nou exudatul, rezultatul a fost negativ. Sper sa va ajute experienta noastra. Am fost sceptica la inceput, insa am decis sa apelez mai intai la metode naturiste inainte de a folosi antibioticele clasice. Mierea de Manuka este cel mai puternic antibiotic natural si dupa rezultatele obtinute este nelipsita din casa noastra.
Multa sanatate va dorim.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O combinație de probiotice ar putea preveni sindromul șocului toxic
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli și S. aureus
  •