tratament rinosinuzita cronica

04-09-2009
maladia
Nu este medic/terapeut
maladia
Am rinosinuzita cronica. Nu vreau sa fac punctie, am auzit ca e complicat si dureros. Am gasit pe internet un tratament cu un aparat, irigatorul pulsatil nazal si pentru sinusuri. Gasiti aici detalii http://www.romedic.ro/sectiune/bentris2.php. Nu stiu cat de eficient este acest aparat. Poate ma ajutati cu un sfat. Multumesc!
2 comentarii
0
04-09-2009, ora 12:02
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consulta mai degraba un medic homeopat cu experienta. Este un tratament mai simplu, mai ieftin si mai eficient care in plus inlatura cauza care a dus la sinuzita si nu numai simptomele ei.
0
24-09-2009, ora 15:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Aparatul este foarte eficient, dar este şi scump. Dacă vi-l permiteţi, îl puteţi folosi în deplină siguranţă, însă vă rog să respectaţi normele de utilizare (citiţi cu atenţie instrucţiunile de utilizare...)...
Şi da, puteţi consulta şi un medic homeopat. Tratamentele homeopate recomandă spray-uri saline pentru a îndeparta cauza rinosinuzitei, şi sunt adesea recomandate şi în tratamentele medicinii alternative şi complementare (dar deja v-am edificat cu privire la soluţiile saline...)!

Toate cele bune!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.