Tratament Zeldox

29-11-2007
geanira
Nu este medic/terapeut
geanira
Buna, as dori sa stiu daca Zeldox est folosit doar in schizofrenii. De exemplu, cunosc pe cineva care ia Zeldox si Efectin...dar nu stiu exact de ce sufera...acest tratamernt se da si in depresii? Pt cat timp ?
7 comentarii
0
29-11-2007, ora 00:00
LYBELULA
Nu este medic/terapeut
LYBELULA
Zeldox este un medicament din categoria neurolepicelor. Este indicat in tratamentul psihozelor (Tulburare psihotica acuta, Schizofrenii, Tulburari schizo-afective). Poate fi util in Depresiile cu ideatie de intensitate psihotica, insa nu este un tratament de electie. Durata tratamentul este stabilita in functie de diagnostic si intr-o stransa colaborare cu medicul psihiatru curant.
0
30-11-2007, ora 00:00
geanira
Nu este medic/terapeut
geanira
Problema e ca persoana in cauza ia acest tratament de mai bine de un an. Mi-a zis ca sigur nu are schizofrenie ci doar depresie. Am citit despre Zeldox ca se administreaza doar in schizofrenii si tulburari bipolare si m-a contrariat ca medicul psihiatru i l-a prescris pt depresie.!!!!!
0
30-11-2007, ora 00:00
aidinou
Nu este medic/terapeut
aidinou
Zeldoxul este un medicament din clasa neurolepticelor, aceste medicamente pot fi utilizate in tratamentul depresiei severe cu manifestari psihotice. Probabil ca afost ales din anumite considerente, cum ar fi faptul ca persoana respectiva este o fata tanara care probabil ca nu doreste sa ia in greutate datorita medicatiei.
0
03-12-2007, ora 00:00
geanira
Nu este medic/terapeut
geanira
De fapt este un tanar de 33 ani. De ceva vreme are probleme cu somnul in sensul ca ori nu poate adormi noapteachiar si cu Rivotril, ori, desi doarme noaptea ii este f somn ziua la serviciu. Sa fie de la medicamente ?
0
03-12-2007, ora 00:00
aidinou
Nu este medic/terapeut
aidinou
Este posibil. Unele medicamente determina somnolenta in timpul zilei, motiv pentru care bolnavii sunt avertizati sa nu desfasoare, pe cat posibil, activitati care necesita precizie si sa nu conduca.
Daca tu sau persoana in cauza aveti dubii in ceea ce priveste tratamentul sau eficienta acestuia puteti sa cereti si o a doua parere de la un alt specialist.
0
07-12-2007, ora 00:00
carmen79
Nu este medic/terapeut
carmen79
Buna.
pt dna doctor Aidinou.
iau cipralex de ceva timp 10mg.zi si as dori sa stiu daca sunt metode de vindecare pt depresie si anxietate generalizata.Ma confrunt cu o stare de agitatie si de tristete uneori si im lipseste perseverenta si ambitia de care dadeam dovada inainte.
Ce tratament ar trebui sa urmez? e recomandata psihoterapia?
astept raspunsul dvs.
0
12-12-2007, ora 00:00
aidinou
Nu este medic/terapeut
aidinou
Draga Carmen

Imi cer scuze ca nu ti-am raspuns mai repede. Nu pot sa iti prescriu un tratament doar discutand pe forum. Asta trebuie sa hotarasti impreuna cu medicul tau curant.
In ceea ce priveste intrebarile tale, sigur ca exista o cale de vindecare. Eventual poti sa incerci si alte medicamente, dar asta va hotari medicul care te vede si stie mai bine cazul tau. Vorbesti de agitatie, tristete, lipsa de perseverenta si de ambitie. Acestea sunt simptome care se datoreaza depresiei, ca si faptul ca nu te mai poti concentra asa ca inainte.
Psihoterapia este de asemenea o modalitate de tratament si in combinatie cu medicamentele in general se obtin rezultate bune, asa ca daca poti sa o faci este foarte bine.
Va trebui sa ai rabdare, desi este foarte greu, sunt convinsa. Dar important este sa intelegi ca exista tratament si exista vindecare.Dar fiecare pacient in parte are ceva particular si tratamentul nu se poate hotari doar spunand boala, de aceea te indrept tot catre medicul care te-a tratat pana acum.


Succes.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul