tratament Zocor

27-09-2008
iuliurs
Nu este medic/terapeut
iuliurs
Buna ziua,
Sotia sufera de tahicardie paroxistica, si dupa o criza si-a facut analizele ( 07.08.2008) iar nivelul colesterolului a fost de 270, 00. A primit tratament cu Zocor. Dupa citeva zile de tratament a aparut o durere in partea dreapta a abdomenului, care a persistat, si din care cauza am intrerupt tratamantul. Problema e ca durerea nu a disparut ci este mai intensa dupa aproape o luna de la intrerupere. Medicul a indicat continuarea tratamentului cu Zocor chiar daca exista aceste dureri. Ce este de facut ?
Multumesc
1 comentarii
0
16-10-2008, ora 00:00
nokki
Nu este medic/terapeut
nokki
La acest nivel al colesterolului, este obligatoriu un medicament de tipul Zocorului, chiar daca nu ai afectiune cardiaca, dar in acest caz, cu atat mai mult.
Daca durerea nu a trecut dupa intreruperea tratamentului, inseamna ca nu Zocorul este cauza.
Probabil este doar o coincidenta intre inceprea tratamentului si aparitia durerii.
Durerea are o alta cauza, pe care o poate cerceta un medic internist, la care ma mir de ce nu v-a indrumat chiar medicul cardiolog.
Probabil era cam grabit...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici