tratamentul cu apa ionizata

03-03-2008
marinaalina
Identitate neconfirmată
marinaalina
terapia cu apa e cunoscuta din cele mai vechi timpuri.apele naturale speciale folosite in diverse tratamente sint:oxigenate.pentru ca un lichid sa produca hidratare cu adevarat trebuie sa fie potrivit organismului nostru si sa indeplineasca anumite conditi:sa fie usor absorbabila, sa indeplineasca conditiile energetice, sa poata patrunde in celule(sa aiba o structurain formatiuni moleculare mici), sa contina ioni esentiali si sa aiba un ph esential.Acidoza datorata unor diete nesanatoase sau datorata administrarii unor medicamente e direct legata de anumite boli cum ar fi cancewrul, afectiunile cardivasculare obezitatea, deficientele(auto)imune.Alcalinizarea e solutia optima pentru rezolvarea acestor probleme.Organismul format in mare parte din lichide(singe) isi are propiul pH fiind alcatuit din ioni si cu cit pH e mnai alcalin cu atit starea de sanatate a organismului e mai buna.Acest lucru e posibil cu un dispozitiv de ultima generatie pentru purificarea apei prin ionizare-un dispozitiv ce lucreaza pe baza de microprocesor pentru filtrarea si ionizarea apei de robinet.Are 4 niveluri de ionizare(produce apa alcalina si acida, ultima fiind folsita pentru dezinfectia recipientilor si a vaselor)fiind disponibile 4 niveluri de pH al apei.e usor de montat si de folosit si potrivit pentru orice bucatarie.Filtrul cu turmalina filtreaza apa indepartind nisip, rugina si alte impuritati ce depasesc 0, 01 microni.Indeparteaza bacterii, protozoare, metale grele si agentii de clorinare.La trecerea prin acest filtru se produce o pre-ionizare a apei iar placile de titan si platina au rolul de a separa apa in doua suvoaie-acida si alcalina-cu nivele ce pot fi reglate manual.apa alcalina are rolul de a lega radicalii liberi-antioxidant, revitalizant pentru organism, absorbtie mai buna, detoxifiere a organismului.Apa acida e ideala pentru curatarea pielii inspecial la cei cu probleme dermatologice-psoriasis, dermatomicoze avind efect antialegic si dezinfectant.Apa ionizata(cea alcalina e mmai bogata in oxigen continind de 2-3 ori mai mult oxigen.apa ionizata e formata din 5-8 molecule/cluster, cea normala avind 11-16 molecule/cluster.Acest lucru duce la o penetrare mult mai buna intesuturi si deci la o mai buna hidratare.Zgarantia e de 2 ani, durata de folosire a filtrului e de 5000litri/filtru, costul unui filtru e de 209 lei(RON), iar aparatul costa 5000lei(RON).Aparatul e importat din SUA.-*

(*modificat de admin)
5 comentarii
0
23-02-2009, ora 10:28
georgescu58
Nu este medic/terapeut
georgescu58
vreau sa cumpar un astfel de aparat dar nu pricep care este rostul lui.am tot citit pe net si nu ma dumiresc.m-am entuziasmat la inceput apoi am facut ceva cercetari proprii.de vreo saptamina pe sticlele de apa din magazine se trece PH-ul. cele plate au intre 7, 5 -8 iar cele acidulate au undeva la 5.5.cea de la robinet am masurat-o eu are 7.5 sau 8 (in alta localitate). atunci de ce sa dau atitea zeci de milioane pe acest aparat ? in plus, in stomac toate cele mincate sunt neutralizate sau alcalinizate.apoi trecute in intestine. e, aici se absoarbe apa, nu in stomac.deci convingeti-ma :de ce sa dau un porcoi de bani pe asa ceva?
0
14-04-2009, ora 12:09
cris.k
Nu este medic/terapeut
cris.k
Astept cu viu interes raspunsul la intrebarea d-nei/dnului georgescu58 dorind sa cumpar un astfel de produs.Ideea e ca intrebarea e din februarie iar noi suntem in aprilie.Concluzie:nu sunteti un site serios, daca ma insel astept sa ma contraziceti.Nu ma intereseaza raspunsurile private pt ca intrebarea a fost publica! So...Si mai corectati-va greselile de ortografie, exprimare, punctuatie, etc, am ramas cu sentimentul ca mi-am pierdut vremea intrand aici...
0
15-12-2009, ora 13:54
rise_solei
Nu este medic/terapeut
rise_solei
Este logica ideea cu digestia. In stomac nu este mereu acid clorhidric si sucuri gastrice intr-o proportie mare. Acestea sunt prezente in stomac in cantitati mai mari atunci cand mancam si cand stomacul este plin sau atunci cand ni se face foame. De aceea inainte de masa cu 30 minute si dupa masa ( pana la cel putin 30 minute ) nu este bine sa luam lichide deoarece se dilueaza aceste lichide din stomac ce contribuie la digestie. In zonele unde este apa cu pH 7, 5 nu este neaparata nevoie de apa alcalina ionizata, dar sunt zone unde apa este usor acida sau neutra ( pH = 7 ). Dar pentru a neutraliza aciditatea din corp indusa de o alimentatie acida este necesara o apa alcalina cu pH 8. Deci pe nivelul 2. Cand suntem stresati sau avem o zi mai proasta este bine sa consumam cateva pahare cu apa alcalina cu pH 9. Atentie: a nu se consuma apa prea alcalina pe perioade lungi adica cu pH 9. Deoarece sangele are pH undeva intre 7, 3 si 7, 4 nu este necesara o supraalcalinizare. Ideea este ca sangele este un tesut sau chiar "un organ" care isi regleaza pH-ul. Cand alimentatia este saraca in minerale si acida pe termen lung sangele apeleaza la mineralele din tesuturi celule si oase ( calciu magneziu potasiu ) ducand la demineralizarea tesuturilor si oaselor si in timp conducand la dereglari. Dupa ce mancam si in timp ce se digera hrana nu este bine sa conumam apa alcalina ci neutra ! pentru a nu dezechilibra procesul natural de digestie. Apa alcalina se bea dupa ce am baut macar 1-2 pahare cu apa neutra, iar apoi pentru a favoriza absorbtia vitaminelor mineralelor in corp este bine sa consumam apa alcalina sau usor alcalina. Efectele apei alcaline se resimt in timp. Apa alcalina are efect. Pentru a observa acest efect ( desi nu in toate cazurile este benefic ) se poate incerca timp de o saptamana doua a se bea apa alcalina cu pH = 10 si se poate simti dureri de organe. Apa alcalina ionizata nu este stabila in timp deoarece apa tinde mereu ( daca nu exista minerale care influenteaza alcalinitatea ) spre potential neutru ( starea de echilibru energetic - numar egal de molecule pozitive si negative ). Prin ionizare la electrodul negativ sunt atrase moleculele pozitive in timp ce apa din jurul electrodului devine mai bogata in molecule negative. Dar dupa cateva ore aceste molecule negative regasesc in volumul apei molecule pozitive care in timp se contopesc cu moleculele negative iar apa devine iarasi neutra. Prin fierbere apa tinde sa devina acida daca a fost cu un pH neutru. La fel prin fierbere echilibrul energetic al apei este schimbat spre acid. De aceea este recomandat ca alimentele sa nu fie prelucrate termic sau cat mai putin posibil pentru a nu se pierde echilibrul energetic si pentru a nu se distruge vitaminele enzimele. Apa alcalina nu se ia daca corpul are deficit de clor tocmai pentru ca stomacul are nevoie de clor pentru a se forma acidul clorhidric pentru digestie. Clorul cel mai bine se ia din sarea de mare nerafinata. O doza de scepticism cu privire la orice lucru nou aparaut nu strica ci este chiar recomandata pentru o analiza obiectiva si logica si de la surse care nu au direct interese financiare. Inainte omenirea nu avea nevoie de apa alcalina intrucat hrana era mai sanatoasa mai neprocesata si fara atatea chimicale care deseori sunt si in apa obtinuta din statiile de epurare precum clorul. Multa sanatate ****
0
29-01-2010, ora 20:25
marinaalina
Identitate neconfirmată
marinaalina
Apa ionizata intretine starea de sanatate.Eu vorbesc de ph general al celulei nu de ce e in stomac oricum ceea ce se petrece in stomac e infim fata de procesele fiziologice ce au loc in organism.E folosita ca terapie pentru diverse afectiuni fiind folosita mult mai usor de organism decit apa obisnuita.E bine sa se incepa cu un ph usor acalin si treptat sa se creasca alcalinizarea.
0
09-06-2011, ora 19:19
bogdansta
Nu este medic/terapeut
bogdansta
buna ziua,
pentru georgescu58:
ati reusit sa achizitionati un astfel de aparat?
nu sunteti inca convins(a)? -*

cu stima


(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.