tratamentul nu da nici o schimbare-nu stiu la ce medic sa mai merg

06-12-2014
ioana aziza
Nu este medic/terapeut
ioana aziza
Buna ziua, in luna lui octombrie am avut dureri groaznice in partea dreapta inainte si in timpul menstruatie, am crezut ca este o apendicita sau un ovar inflamat ceva.. Dupa ce s-a terminat cm, am fost la medicul ginecolog, am facut analize la sange la care mi-ai iesit leucocitele marite (10.9-limita normala= 10, 3)la ecografie medicul mi-a spus ca am ovare micropolichistice si ca ovarul drept este mai mare si ca e mai lasat (ovar drept3.5/ ovar strang- 3). La cererea mea!!! am facut si un babes si o lama, la babes mi-a iesit L-SIL cu observatiile : frotiul contine celule scamatoase superficile, intermediare, celule endocervicale, celule reactive de tip inflamator, celule intermediare cu nucleu marit neregulat hipercrom, rare polimorfonucleare, flora bacilara.
iar la lama numeroase celule epitetiale scuamoase in placarde, reactie inflamatorie minima, fregventa flora bacilara Doderlein.
Medicul mi-a dat un tartament pentru 3 luni cu ovule cu aciclovir, aciclovir pastile si supozitoare
Am terminat a doua luna de tratament si nu vad nici o schimbare. durerile in partea dreapta inca sunt prezente indiferent de perioada ciclului in care ma aflu. Ma doare la defecare, si daca ma asez mai repede/ brusc jos.Din octombrie pana acum-decembrie nu vad nici o schimbare.
Singura manevra pe care medicul ginecolog mi-a facut=o ( in ceea ce priveste o posibila apendicita)a fost sa imi duca genunchiul drept la piept, a vazut ca nu ma doare nu a insistat.
Ce sa fac? sa schimb medicul? sa merg si la un internist? chirurg? nu stiu de ce durerile mele nu cedeaza la tratament, care e cauza dureri mele zilnice.
VA ROG UN SFAT
1 comentarii
0
06-12-2014, ora 21:50
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
IOANA o mare problema a medicinei din ziua de azi este lipsa personalului si numarul mare al pacientilor si ei nu mai au timpul necesar sa faca un consult medicla de calitate adica sa se dezbrace pacientul si sa-l consulte, si eu am trecut prin asta in 2008 cand mai multi medici mau consultat local, scrot si picioare si toti au fost ferm convinsi ca este varicocel dar la o ecografie mai amanuntita ( medicul mia spus ca este indicat sa controlezi si mai sus decat zona cu probleme)sa descoperit ca aveam cancer pe rinichi, alt medic mia spus ulterior ca orice medic trebuia sa stie ca atunci cand sunt varice pe un singur picior este o problema mai sus la rinichi, dar el nu a vazut la ecograf ca aveam recidiva tumorala in loja renala de 6cm, dupa cum vezi conteaza foarte mult si momentul in care faci controlul si la cine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai bune metode de a scăpa de crampele menstruale
  • Dureri menstruale puternice - cauze, tratament, remedii, sfaturi utile
  •