traumatism san

03-04-2013
ami_34
Nu este medic/terapeut
ami_34
Pe data de 1 martie mi-am facut examen anual la san(rezultatul a fost ok nici o problema).Pe data de 18 martie din greseala m-am lovit la sanul stang in partea laterala 2 zile dupa a inceput sa ma doara ajungand durerea la san ca la mastita si se umflase si era tare o portiune de lungimea a unui deget aratator, Dupa care durerea a inceput sa scada in intensitate dar in acest moment in locul unde m-am lovit este o portiune mai tare si umflat si dureros cand apas.Sunt programata pe 6 aprilie la eco, dar nu stiu ce ar putea fi un hematom sau altceva.Se poate ajunge la ceva grav tinand cont ca la eco mamar pe data de 1 martie sanii erau curati fara nici o problema.
2 comentarii
0
29-04-2013, ora 12:05
elena235
Nu este medic/terapeut
elena235
Buna! Si eu am patit acelasi lucru. Dupa lovitura am fost la eco si doctorul mi-a spus ca nu am nimic, insa durerile au continuat. Mi-am cautat alt doctor si mi-a gasit un hematom ( a fost socata cand i-am spus ca celelalt doctor nu imi gasise nimic) si am inceput tratamentul imediat. De atunci merg doar la ea si o recomand tuturor prietenelor.
0
30-04-2013, ora 09:15
ami_34
Nu este medic/terapeut
ami_34
Ma bucur, sa aud ca s-a rezolvat din pacate la mine hematomul este destul de mare se simte la palpare o umflatura tare si masoara 7, 5/3, 8 mmsi pana la inceputul lunii iulie ma dau cu unguent cu heparina si astept sa se retraga.Daca nu voi ajunge cu siguranta la extragerea hematomului pe cale chirurgicala.Ce tratament ai urmat si hematomul se simtea la palpare?In cat timp a inceput sa se retraga hematomul?Sanatate multa in continuare!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Mastectomia preventivă
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  •