Tremor / la ce tip de doctor trebuie sa merg?

17-08-2018
Razvan_ro
Nu este medic/terapeut
Razvan_ro
Buna seara. De aproximativ 6 luni am un tremor/miscare in trepte la majoritatea muschilor, atunci cand fac o miscare excentrica (?). Spre exemplu cand ridic mainile si le las jos usor, cand ridic umerii, la miscari usoare stanga, dreapta, sus si jos ale gatului, rotiri de incheietura ale mainilor, cand ridic capul de pe perna imi tremura abdomenul, iar daca mentin pozitia aceea abdomenul tremura incontinuu, cand ridic glezna de pe podea si apoi duc talpa jos imi tremura gamba. Chiar si muschii fetei sunt afectati, ii simt putin incordati din cand in cand si tremura la unele expresii faciale, chiar si maxilarul.

Acum ceva vreme am fost la neurolog, am facut si un set simplu de analize, iar acesta mi-a spus ca nu am o boala neurologica, dar poate fi din cauza anxietatii, desi nu am observat simptome emotionale ale acestei tulburari. Inteleg ca pot avea doar simptomele fizice ale anxietatii, dar au trecut deja mai bine de 6 luni si eu am acest tremor 24/7, nu s-a oprit nici macar 1 minut. Singurul moment in care nu observ acest tremor/miscare in trepte este cand spre exemplu fac excercitii pentru incalzirea umerilor timp de 30 secunde - 1 minut, dar tremorul reapare la cateva minute dupa ce ma opresc.

Imi puteti spune de la ce ar putea fi si la ce alt tip de doctor sa merg si eventual sa fac un set mai amplu de analize? Multumesc pentru timpul dvs.!
3 comentarii
0
10-12-2021, ora 22:31
alexmm.95
Nu este medic/terapeut
alexmm.95
Salut. Si eu trec prin asta.. ai reusit sa rezolvi situatia ? Si eu am fost la medic si nu prea m-a ajutat..
0
18-04-2022, ora 09:45
Anca0713
Nu este medic/terapeut
Anca0713
Bună! Ați reușit să găsiți o soluție la aceste probleme? Mi-ar fi de mare ajutor, și eu trec prin aceleași lucruri.
0
18-02-2023, ora 09:11
Sambica
Nu este medic/terapeut
Sambica
Buna!
Ati gasit raspunsul? Si eu am pb asta. Am mai avut o acum cativa ani si stiu ca am luat magneziu cu potasiu, as incerca iar si combinat cu calciu. Cred ca are legatura cu faptul ca nu ne place viata noastra si ceea ce facem zilnic. Ati observat daca in vacante patiti asta ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: