tremur picior bebe

17-03-2017
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Am un baietel de doua luni căruia din când in când, de aproximativ o luna ii tremura când un picior când celalalt.S-au rarit aceste tresariri, dar am decis sa consult un medic.I-a facut analze de sânge si ecografie transfrontaliera, toate bune, o usoara anemie si potasiu putin mărit.Care sa fie cauza tremuratului?Ii pot face vaccinul de doua luni sau sa mai astept?
1 comentarii
0
20-03-2017, ora 08:51
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata

Ar fi util sa faceti copilului un consult la un specialist neurolog pediatru si, de comun acord cu el, sa stabiliti daca este oportuna amanarea vaccinarii.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK