tremurul mainilor

09-03-2009
andreea1984
Nu este medic/terapeut
andreea1984
imi tremura mainile foarte tare am ajuns in ultimul timp s nu mai pot tine o cana in mana.am facut un rmn si nu a iesit nimic.nu stiu care e cauza si ce tratament sa urmez.va rog sa ma ajutati dc se poate.este foarte incomod.nu stiu ce sa mai fac atunci cand ma intreaba lumea dc mi-e frig de tremur asa.va multumesc
8 comentarii
0
24-03-2009, ora 21:43
paul20
Nu este medic/terapeut
paul20
buna ziua, am 20 d ani si nush ce sa mai fac; am tratament pt atac de panica, dar nu stiu ce sa zic, eu tot suspectez ca am parkinson. nu stiu ce sa fac tremur din cand in cand am nod in gat am puls accelerat simt spasme musulare involuntare nu stiu ce sa zic imi e teama sa nu fac tratament de atac panica si d fapt sa fie parkinson... oare ce crede-ti ca e?
0
29-04-2009, ora 23:28
aleahim10
Nu este medic/terapeut
aleahim10
Buna ziua, am un baiat de 16 ani caruia ii tremura mainile de cand era cam de un an.Am facut analiza si pe atunci avea si lipsa de calciu si era si anemic.Tremuratul nu a disparut in timp ci parca s-a accentuat.Am facut si un EEG si l-am dus la neuropsihiatrie infantila cu rezultatul si singura concluzie la care s-a ajuns a fost ca a ramas cu acest tremurat in urma nasterii dificile.La un an si 2 luni a fost obligatoriu sa-i extrag polipii si cand mi l-au luat din brate sa-l duca in sala de operatie s-a speriat si a urlat pana l-au adus inapoi.Oare e posibil sa fi primit acest tremurat in urma acestei sperieturi?A facut sedinte de psihoterapie pt ca ni s-a spus ca ajuta sa-si controleze acest tremurat, dar nu mi se pare ca a ajutat nimic din ceea ce am facut.Analizele lui sunt bune acum, doar tremuratul persista.Daca exista cineva care are o explicatie cat de cat plauzibila si evntual o cale de rezolvare, va rog sa-mi trimiteti un msj -.Va multumesc
0
03-05-2009, ora 20:49
blinky
Nu este medic/terapeut
blinky
Pt Andreea : ti-as sugera sa faci un consult endocrinologic. Boli de tiroida cum ar fi hipertiroidismul, boala Basedow dau astfel de manifestari. Tb sa fii foarte antenta si daca e asa sa gasesti un medic specialist care sa te trateze. Multa sanatate!
0
05-05-2009, ora 21:27
pitelena
Nu este medic/terapeut
pitelena
Buna ziua!am 40 de ani si de aproape 10ani imi tremura mana dreapta, vizibil mai mult in stare de repaus. Cand sunt obosita, atunci cand am emotii sau cand sunt nervoasa este de necontrolat.
Am fost internata ptr investigatii si diagnosticul stabilit atunci era sindrom extrapiramidal.Ceea ce asi vrea sa stiu este daca acest diagnostic este inceputul bolii PARKINSON, si care sunt cauzele instalarii acestei afectiuni. Va multumesc mult.SANATATE
0
11-05-2009, ora 21:10
maryusyk
Nu este medic/terapeut
maryusyk
BUNA ZIUA!am 17 ani si am probleme cu mainile, adica imi tremura mai tot timpul nu foarte tare dar ma deranjeaza, as dori si eu un raspuns!!acum sunt pus sub tratament(magneziu)!!Va multumesc!
0
29-10-2009, ora 22:49
kiquid_acid
Nu este medic/terapeut
kiquid_acid
buna ziua, sunt tehnician dentar am 28 de ani si de vreo saptamana 2 au inceput sa-mi tremure mainile, mai mult stanga si mai ales degetul mijlociu. e foarte stresant si ma impiedica sa-mi fac munca bine cateodata. vreau sa va spun ca am hipotiroidism, am probleme cu glanda suprarenala etc. Ati putea va rog sa-mi da-ti un raspuns cat mai repede
0
17-02-2010, ora 22:34
liudmila cusmenco
Nu este medic/terapeut
liudmila cusmenco
buna as dori si eu ajutor am un copil de 7 lunisoare si de la 2-3 luni copilul meu ii tremura minutele mai ales cin doreste sa face ceva eu stiu ca la copii de virsta lui minele trebuie sa fie libere dar el le incordeaza si tremura medicul mia dat sai dau 2 ml de Mangne B6 si pantagam dar nu se observa nici o schimvbare dar este si mai nervos nustiu ce sa procedez si ce mai insamna si aceasta si ce pot sa fac ca copilul meu sa fie normal Astemt raspunsul vostru.
0
06-05-2012, ora 19:16
mario.me34
Nu este medic/terapeut
mario.me34
Ma numesc marian si am 37 ani. De vreo cateva luni simt o tensiune nefireasca in mana dreapta mai mult (sunt stangaci), de la cot in jos spre degete. M-am trezit cu degetul mare ca tremura involuntar pret de cateva minute bune, dupa cateva saptamani sa am iar acel tremur, apoi ultimele 2 degete au inceput sa tremure si ele, ca si cand as fii nesigur pe ele. M-am autolinistit singur la gandul ca dorm numai pe mana dreapta si ma mai trezesc cu ea amortita dimineata, dar pot spune ca nu sunt chiar linistit, caci de cateva zile tensiunea s-a mutat in biceps. Trebuie sa va mai spun ca anul trecut am facut analize complete de sus pana jos chiar de 2 ori, inclusiv tomograf si nu am fost depistat cu nimic. Am realizat aceste analize pentru ca de 7 ani ma balonez, eructez de 20-30 de ori pe zi, si de cele mai multe ori elimin cam tot ceea ce mananc. dupa acest set complet de analize mi s-a zis ca e pe fond nervos ca nu am alte motive de ingrijorare, ca s-ar fi produs un declick in creierul meu, asta a fost exprimarea medicului. De cand ma stiu in fiecare dimineata ma trezesc cu o tensiune nefireasca in corp, agitatie. Daca incerc sa mai lenevesc putin in pat dimineata, nu pot de starea de nestare. In momentul in care ma trezesc am o afluenta de aer ce vrea sa iasa din stomacul meu si eructez pana elimin tot ce e in stomac.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: