Trichomonas pls am nev. urg. de ras. unui medic specialist !

20-10-2008
amadeo280
Nu este medic/terapeut
amadeo280
Buna seara!
Am mai scris la sfarsitul unei discutii despre aceasta boala pe acest forum insa am constatat ca nu a fost mutata la inceputul listei asa ca eu, cu scuzele de rigoare, am deschis un subiect nou cu pb mea ca sa va rog sa ma ajutati!
Am urmatoarele simptome:
- mancarimi ale penisului cat si mai jos la vezica zilnic(nu permanente ci apar din cand in cand)
- secretii apoase incolore sau putin tulbure urat mirositoare (mirosul seamana cu cel de peste)
Nu le-am dat f.mare importanta deoarece nu erau f. puternice, insa in urma cu cca 2 luni a trebuit sa fac un tratament cu antibiotice (Augumentin 1000) ptr. o raceala puternica si am observat ca acea secretie urat mirosit. a disparut pe durata tratamentului, insa a reaparut la cca 1 sapt. dupa aceea, ceea ce m-a dus imediat cu gandul la o inf cu bts si inca una foarte veche deoarece am cca 5 ani de cand nu am mai facut sex neprotejat. Bineinteles ca dupa inca 1 sapt de framantari m-am dus la analize si mi-a iesit totul ok mai putin trichomonas. I-am spus si doctorului ceea ce scriu aici si el mi-a prescris un tratament banal cu metronidazol de 1 sapt. Ideea e ca totul a decurs ca si prima data cand am luat antibioticul (Augumentin) si anume ca mirosul urat a disp. dupa primele 2 zile de tratament insa la inca 2 sapt dupa tratament au reaparut. Nu stiu ce sa fac dupa ce am citit multe cazuri pe acest forum si am vazut adevarate scheme de tratament ptr aceasta boala (mai ales avand in vedere vechimea ei la mine) la doctorul la care am fost nu-mi vine sa ma mai duc si nici sa aleg eu de aici de pe forum o schema de tratament. As dori sa-l rog pe un medic specialist care imi poate da o schema de tratament sigura avand in vedere ce am scris mai sus. Varsta mea este de 31 ani, sex masculin si n-am avut niciodata niciun fel de probleme cand am luat antibiotice(mai exact am facut de 2 ori penicilina insa acum cca 15-20 ani si in urma cu cativa ani zinat sau augumentin si inj gentamicina).
Va multumesc si astept raspuns de la dvs va rog mult!!
4 comentarii
0
21-10-2008, ora 22:02
Romanitza
Identitate neconfirmată
Romanitza
Tratamentele sunt personalizate, nu e corect sa faci prescriptii pe ne ve.Cel mai corect ar fi sa mergeti la un urolog(alt medic decat cel la care ati fost) si cu siguranta va va da un tratament corect, care trebuie urmat riguros.Feriti-va de sex neprotejat!
Metronidazol e inca un medicament de neinlocuit, nu e chiar banal.
0
08-12-2008, ora 11:06
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
salut.am citit ce ai scris tu.parerea mea este ca ar trebui sa mergi si la un doc dermato-venerice bun si sa-i explici problema...pt k ma gandesc sa nu fie vorba si de alta bacterie gonococ/chlamidia ramase cronice.te sfatuiesc sa faci mai intai niste culturi eventual si analize la sange pt chlamydia iar pt trichomonas poti sa refaci un test direct microscopic prin colectarea secretiei daca mai exista ori daca nu se introduce 1-2 cm in uretra un betisor cu vata steril de la laborator.dupa analize sub indrumarea medicului dermato deoarece se pricepe mai bine la infectii bts decat un urolog poti pune in aplicare un tratament eficient.explica-i doc ce medicamente ai luat pana acum si nu lua nimic de pe net sau de capul tau caci asa creezi tulpini rezistente care se duc mult mai greu.sanatate
0
08-12-2008, ora 11:07
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
p/s:trichomonas este o baterie care din cate stiu se trateaza deobicei usor si este banala fata de altele precum chlamidii si gonococi etc.de aceea indicat este sa faci niste analize si sa mergi la doc.
0
25-03-2009, ora 11:19
maria maria
Nu este medic/terapeut
maria maria
salut!am avut recent o problema cu gatul si mama mea vrea sa ma duca sa-mi faca niste analize de sange sa vada daca e totul in regula.dar am o problema am trichomonas si nu vreau sa afle mama si vreau sa stiu daca apare in analiza de sange?? va rog raspundeti-mi urgent!!!va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.