trichomonas si sarcina

31-01-2017
adandreea
Nu este medic/terapeut
adandreea
Buna ziua. Am fost diagnosticata cu trichomonas la 4 ani de la nasterea copilului. La nastere am avut lichidul amniotic verzui si am facut amandoi trat cu gentamicina ptr o infectie cu streptococ.Citind pe forum ca infectia se poate atenua si reactiva cu sarcina, va intreb daca exista posibilitatea ca sa nu fi fost detectat la analizele uzuale anuale si din timpul sarcinii? Mentionez ca am avut probleme cu rani pe col inca de la 18 ani, secretie vag de la 5 ani, crescand cantitativ odata cu varsta si antecedente cu candida dinainte sa incep viata sexuala. Acum am 28 de ani si in cazul meu a existat fidelitate, din partea sotului nu pot spune acelasi lucru, e barbat.
2 comentarii
0
31-01-2017, ora 20:47
adandreea
Nu este medic/terapeut
adandreea
Mentionez ca nu exista certitudinea de infidelitae a sotului, exista doar o presupunere a mea, data fiind situatia, cam fara alta solutie de altfel.
0
01-02-2017, ora 20:41
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
In analiza de secretie vaginala trebuia sa iasa aceasta infectie si este destul de usor de detectat (probabilitatea de a fi fost atunci daca ati facut analiza si sa nu iasa este foarte mica ci cel mai probabil ati fost infectata mai tarziu)!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul