Trichomonas

08-07-2018
tropatoni
Nu este medic/terapeut
tropatoni
Sautare tuturor ! Cer ajutorul tuturor am trihomonas de mai bine de cinci ani si nu ma pot trata oriunde am citit despre aceasta boala peste tot se spune k tratamentul cel mult dureaza cinci sapte zile si partenera la fel si trece.Nustiu ce sa mai fac deacu sunt satul de metrodinazolul acesta sub orce forma l am luat si in picuratoare si in tablete fele de fel si deacu sint istovit mi am distrus si flora bucala se ia pielea din gura limba a devenit albicioasa si medicii string din umeri nu stiu ce sa mai fac imi doresc sa fac copii vreau sa uit de problemele acestea si sa simt gustul vietii .Va rog pe totzi cei cu sufletul mare care sau tratat sau pot sa ma ajute scrieti mi va multumesc la totzi !!!!
3 comentarii
0
08-07-2018, ora 21:14
Dr. Corneliu DOBRE
Dermatovenerologie, IASI
Dr. Corneliu DOBRE
Tratamentul pentru prostatita trichomoniazica este diferit de cel pentru uretrita trichomoniazica (forma cea mai frecventa).
E-mail:
Dr. Corneliu DOBRE
0
09-07-2018, ora 22:38
tropatoni
Nu este medic/terapeut
tropatoni
Vreau sa va intreb se poate trata aceasta boala dupa cinci ani si dupa ce aceasta bacterie sa intarit intratit in organismul meu k nu o pot distruge dupa atitea tratamente esuate ?
0
15-01-2019, ora 20:28
Elenae765
Nu este medic/terapeut
Elenae765
Îmi poți spune te rog care au fost simptomele la tine ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.