Trombofilie - tratament cu Fraxiparine?

14-09-2018
Floriana A
Nu este medic/terapeut
Floriana A
Am fost diagnosticata cu trombofilie de sarcina, fiind in saptamana 8-a. Medicul meu mi-a recomandat tratament cu Clexan sau cu Fraxiparine. Problema mare cu Clexan este ca nu se gaseste, am inrebat in cel putin 7-8 farmacii si nu am reusit sa gasesc. Fraxiparine insa am gasit, am inceput sa imi fac injectiile si pare ca este ok. A mai urmat cineva tratamentul de trombofilie cu acest medicament? Este bun, ma puteti ajuta cu un sfat?
2 comentarii
0
17-09-2018, ora 14:21
caramik
Nu este medic/terapeut
caramik
Bună!

Am fost în aceeași situație și am urmat tratamentul cu Fraxiparine de 0, 4 pe durata sarcinii. A fost totul în regulă - nici afecțiunea și nici tratamentul nu au avut urmări pentru copil (are 4 ani acum).

O mică (sau mai puțin mică) problemă au fost iritațiile la locul injectării. Niște pete roșii, puțin ieșite în relief și cu mâncărime, care au persistat câteva luni după naștere. Pe mine nu m-au deranjat foarte tare. Probabil și fiecare organism reacționează diferit.

Sarcină ușoară!
0
27-02-2019, ora 13:46
Monicutza2008!
Nu este medic/terapeut
Monicutza2008!
Buna ziua,
Eu am avut o sarcina oprita din evolutie la 7 saptamani (conform dimensiunilor)- am aflat la 10 saptamani. In urma acestei pierderi de sarcina am facut niste analize de trombofilie, din care mi-au iesit urmatoarele mutatii:
Mutatia factorului XIII - POZITIV HETEROZIGOT
Mutatia MTHFR (A1298C) -HETEROZIGOTA
Gena PAI I ( 4G/5G) - POZITIV- HETEROZIGOT.

Acum sunt insarcinata in 5 saptamani.
In prezent mi s-a recomandat ASPENTER 150 mg/zi, Femibion.
Credeti ca este nevoie sa urmez tratament cu injectii in burta?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul