tulburare obsesiv compulsiva

19-03-2010
Ioana15
Nu este medic/terapeut
Ioana15
Buna ziua.Prietenul meu a dezvoltat o tulburare obsesiv compulsiva si acum trece prin momente f dificile. Cu toate acestea, el refuza sa accepte ca are nevoie de ajutor de specialitate si nu reusesc nici macar sa initiez o discutie despre problema cu care se confrunta. Daca cineva intelege aceasta atitudine a lui si stie cum as putea sa l determin sa caute ajutor, astept sugestiile dumneavoastra. Va multumesc.
1 comentarii
0
19-03-2010, ora 09:36
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
din pacate trebuie insistat pana va accepta ca are o problema, incercati mai multi- prieteni, familie etc sa il convingeti sa caute ajutor. nu poate fi obligat sa se duca la medic, intr-adevar dar poate daca intelege ca va face rau si voua si lui e posibil sa accepte acest lucru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: