Tulburarea bipolara

20-04-2017
Angel02
Nu este medic/terapeut
Angel02
Buna, sora mea a fost diagnosticata cu tulburare bipolara acum 3 ani, a urmat tratament mai mult de doi ani iar dupa intreruperea tratamentului depresia a reaparut. Acum este internata in Brasov, cine poate recomanda un medic bun sau o clinica particulara in care starea ei sa se amelioreze, poate un grup de terapeuti orice numai sa reusim sa o readucem la o stare mai buna.
Multumesc
3 comentarii
0
20-04-2017, ora 14:30
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Întreruperea tratamentului s-a făcut din proprie inițiativă? Dacă da, nici-un tratament psihiatric nu se oprește din proprie inițiativă, ci se urmează schema de tratament a medicului psihiatru.
E de preferat să luați legătura cu medicul ce i-a prescris medicația, pentru că el știe ce i-a administrat și poate continua tratamentul sau să i-l schimbe dacă e necesar.
Concomitent cu medicația ajută și psihoterapia. Găsiți specialiști din zona dumneavoastră pe site-ul Romedic, la cabinete și clinici
0
20-04-2017, ora 16:56
Angel02
Nu este medic/terapeut
Angel02
Tratamentul a fost intrerupt la recomandarea medicului, a fost supravegheata in permanenta prin vizite la psiholog. Rare cei drept acum stam si ne gandim ca ar fi fost necesare mult mai multe sedinte de terapie. Durerea mare e ca am vrea sa o putem ajuta macar sa schimbe mediul din spital, nu vrea sa stea acolo o clinica privata poate e mai linistitor si pentru ea si pentru noi. Sa o stim in siguranta. Eu sunt departe de ea si ma simt legata de maini si neputincioasa. As face orice sa o stiu mai bine.
0
20-04-2017, ora 18:00
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ședințele de terapie se planifică săptămânal și e nevoie să se monitorizeze modul de gândire, percepția și comportamentele pe termen lung, ca să se obțină rezultate bune.
Dacă doriți să schimbați medicul, în Brașov găsiți atât medici cât și psihoterapeuți buni. Căutați la cabinete și clinici în Brașov, uitându-vă și la competențe.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomanda un Psihoterapeut sau cauta unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • BiAffect - aplicația pentru detectarea modificărilor dispoziției în tulburarea bipolară
 • Genele pot indica persoanele care răspund la tratamentul cu litiu
 • Ritmul cardiac ar putea ajuta la diferențierea depresiei de tulburarea bipolară
 • Adolescenții care consumă marijuana au risc de tulburare bipolară la maturitate
 • Aplicația Activ (by ROmedic)
  Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

  Accesează gratuit Aplicația
  Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK