Tulburări psihice

31-05-2006
Ionell
Nu este medic/terapeut
Ionell
Scriu din nunele mamei mele care de o perioada indelungată se gindeste că nu s-a realizat, si invinuieşte pe cei din jur in acest fapt, considerandu-se corectă, iar cei din jur sunt răi din motiv că nu o ascultă. Se agravează situaţia atunci cand nu i se răspunde pe plac, in momentul discuţiei nu ascultă părerile străine. Dacă e posibil să ne indrumati de competenţa cui este afecţiunea dată şi la cine ar fi trebuit să ne adresăm. Suntem cet. ai R. Moldova.
4 comentarii
0
31-05-2006, ora 00:00
brianna
Nu este medic/terapeut
brianna
consulta un psiholog.
poti consulta un medic QXCI/SCIO dar intereseaza-te inainte daca are competenta in utilizarea aparatului.
0
01-06-2006, ora 00:00
dr. Laura Constantinescu
Nu este medic/terapeut
dr. Laura Constantinescu
Daca lucrurile nu au fost asa dintotdeauna, ar putea fi o depresie. Un psiholog sau psihiatru v-ar putea ajuta. Faptul ca sunteti cetateni ai R. Moldova inseamna ca locuiti acolo? Daca locuiti in Romania scrieti-mi unde si, poate, va pot indruma catre cineva.
0
11-09-2006, ora 00:00
Susana
Nu este medic/terapeut
Susana
In urma unei experiente triste va sfatuiesc sa dati mare atentie celor semnalate. Daca acum 10 ani cand am observat la fiul meu asemenea manifestari as fi fost atentionata acum ar sta lucrurile altfel.
Manifest-ri de genul:
-a nu fi de vina pentru nimic decat eventual pentru faptul ca ai ascultat sfatul cuiva, sau
-a nu accepta sfatul din partea altor persoane dar mai ales a celora din familie,
-a manifesta suspiciune si intr-o oarecare masura chiar si ura fara motiv pe cei din familie, nu se poate categorisi ca -asa e fire lui-. E un inceput de boala care avanseaza mai ales. La noi s-a ajuns in faza de tulburari psihice, eu nu vreau sa accept, grave. Mai ales insuccesele agraveaza si ele apar din cauza lipsei de incredere. Am ajuns intr-o faza de delir mistic, suferinta iesita din comun pe fond de credinta, alergare dupa credinta care te linisteste, pericolul de a fi atrasi de cei din diverse secte, si risipa catastrofala de bani.
Nu sunt specialist, sunt mama si ma simt neputincioasa sa imi ajut copilul, cu toate tratamentele medicale si psihologice. La inceput ma feream, acum vorbesc cu multa lume, multi sunt asa si majoritatea refuza medicamentul Nu recunosc ca sunt bolnavi pentru ca nu doare nimic.
Concluzie, sunteti abia la un inceput, nu abandonati perseverenta in tratarea bolii. Multa sanatate va doresc.
0
26-02-2009, ora 16:51
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Sunt diagnosticat cu tulburare depresiva majora recurenta de doi ani si jumatate, fara a avea o internare la activ, recent starea mea s-a agravat si sunt nevoit sa ma internez la Spitalul Voila din Campina.N-am gasit pe internet prea multe referinte despre spital.Ma poate ajuta cineva care a trecut pe acolo sau un specialist?Orice detalii mi-ar fi de folos, pentru ca nu stiu nimic despre acest spital.
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semnale de alarmă ale unei posibile tulburări psihice
  • Monitorizarea activității creierului poate ajuta pacienții cu boli psihice
  • Metoda curentă de diagnosticare a bolilor psihice ar putea fi imprecisă
  •