tumora la gat, cautam urgent aparat radioterapie performant la stat

06-07-2012
cornel.ichim
Nu este medic/terapeut
cornel.ichim
ICHIM CORNEL, 42 de ani, a fost diagnosticat la inceputul lunii iunie, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, cu Formatiune tumorala rino-faringiana extinsa la nivelul oro-faringelui, spatii parafaringiene, retrofaringian si gaura jugulara stanga.

Tratamentul stabilit de seful sectiei ORL de la Spitalul Panduri dar si de medicii de la Spitalul Fundeni include radioterapie... si chimioterapie.

Singurul aparat de radioterapie din Bucuresti, functionabil, este la Spitalul Fundeni, dar nu este destul de performant pentru zona nasului si a gatului, o zona extrem de sensibila unde este necesara folosirea unui aparat performant, de ultima generatie.

Acest tip de aparat exista la o clinica privata din Bucuresti, iar costurile se ridica la aproximativ 6000 de euro. Radioterapia trebuie inceputa urgent.

Pentru a-l ajuta pe Cornel sa inceapa cat mai repede tratamentul puteti dona bani in conturile:

Cod IBAN: RO74BRDE090SV09407270900 IN RON
Cod IBAN: RO34BRDE090SV35627170900 IN EUR

AGENTIA BRD FĂUREI, JUD. BRĂILA

Beneficiar: ICHIM CORNEL
2 comentarii
0
07-07-2012, ora 12:49
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
aparatele disponibile in spitalele de stat din bucuresti, fie Fundeni, Coltea, Spitalul Militar sau Elias sunt absolut utile in acest caz, in nici un caz nu e justificata "asteptarea" strangerii nu stiu carei sume de bani pentru iradiere altundeva. intarzierea poate fi prea mare.
0
06-02-2013, ora 13:34
Viorel.Popa
Nu este medic/terapeut
Viorel.Popa
Buna ziua. Am cunostiinte care au fost in aproximativ aceeasi situatia ca cea mentionata mai sus, s-au tratat la o clinica din Hamburg si acolo este acceptat si formularul S2, fostul E112, deci costurile sunt semnificativ reduse. Sanatate multa!

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.