TUMORA MAMARA DR-CLI analize medicale

03-12-2012
florina geanina
Nu este medic/terapeut
florina geanina
Buna ziua, ma numesc Geanina si am 38 ani. am fost operata de tumora san drept si acum am rezultatul de la Institulul Babes Histopatologic si Imunohistochimic. Cel Histoptologic este; Tesut conjunctivo-adipos si muscular striat prezentand invazie carcinomatoasa slab diferentiata compatibila cu un carcinom lobular. Cel Imunohistochimic ESTE; ER pozitiv in peste 70% celule tumorale, PGR pozitiv in peste 70% celule tumorale, CerbB2 reactie membranara slaba incompleta in frecvente celule tumorale(+), Ki67 pozitiv 30%. Va rog sa mi spuneti in ce stadiu ma aflu, ce grad are cancerul meu. Multumesc
4 comentarii
0
03-12-2012, ora 20:57
eas
Nu este medic/terapeut
eas
Eu nu sunt medic ci pacient dar va pot raspunde. Ca sa vi se poata spuna ce stadiu aveti trebuie sa postati datele de pe Buletinul Histopatologic pe care vi l-a dat de la spitalul la care ati fost operata si de unde vi s-a dat blocul cu care v-ati dus la Victor Babes. Undeva scrie p care vine de la patologic urmat de T (urmat de o cifra) care reprezinta dimensiunea tumorii in cm., N (urmat de o cifra) care reprezinta numarul de ganglioni limfatici axilari invadati si probabil un M (urmat de 0 sau 1 sau x (cand inca nu s-a stabilit)) care reprezinta prezenta sau nu a metastazelor. Gradul este prescurtat G urmat deasemeni de o cifra 1 sau 2 sau 3. ER pozitiv 70% si PGR pozitiv 80% reprezinta faptul ca tipul dumneavoastra de cancer raspunde la tratamentul hormonal care se ia gratuit sub forma de pastile 5 ani de zile dupa ce terminati chimioterapia si radioterapia ca de operat v-ati operat deja. Tratamentul hormonal are rezultate bune pe cel putin 10 ani adica 5 ani cat se ia si inca 5 ani dupa. Consultati site-ul breastcancer.org pentru informatii suplimentare. Daca aveti intrebari suplimentare si vreti sa va raspunda si un medic oncolog aveti la rubrica Toate categoriile sectiunea Tumori benigne si cancer in care puteti sa postati. Sanatate.
0
03-12-2012, ora 23:08
florina geanina
Nu este medic/terapeut
florina geanina
Multumesc frumos pentru imformatii, imi sunt de un real folos. Multa sanatate si numai bine
0
03-12-2012, ora 23:21
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
am citit si iata-ti scriu..in formula AS:

"De 9 luni am aflat ca am cancer la san"
(Raspuns pentru MONICA HUDSON - Chicago, F. AS nr. 1000)

Draga doamna, va spun ca ma aflu internata in spital si rezultatele obtinute dupa tratamentul facut sunt miraculoase. Dupa mult chin si suferinta, am reusit sa stopez can­cerul si sa-mi spuna medicul ca nu mai am nevoie de citostatice. Va dau reteta facuta:
* Uz intern: in fiecare zi, cate 3 cani ceai de napraz­nic, iar in fiecare cana, cate 20 picaturi tinctura de Milena, 6 tablete Cartilagiu de rechin, 6 tablete cito­static natural.
* Uz extern: o crema preparata din urmatoarele ingrediente: untura de bursuc si de urs, pulbere Milena, miere de albine curata cu tot cu ceara si alte plante antitumorale. Acest tratament mi-a fost recomandat de la cabinetul "Lacrima naturii" din Bucuresti. Daca va pot fi de folos, ma puteti contacta la tel. 0761/05.07.38.
Cu mult drag, te imbratisez, revista mea de suflet!
VIOLETA AMARIEI - Piatra Neamt
0
03-12-2012, ora 23:58
eas
Nu este medic/terapeut
eas
Cu placere. Si sa stiti ca si eu am fost diagnosticata cu cancer la san acum aproape 3 ani cand aveam 40 de ani, mi-am facut tratamentul recomandat (mastectomie, chimioterapie, radioterapie) si acum pot spune ca sunt chiar bine. Asa ca se poate. Si in privinta tratamentelor naturiste cel putin pe perioada chimioterapiei nu sunt recomandate pentru ca nu stii cum pot interfera cu tratamentul in sine. Aici nu ma refer la sucul de sfecla rosie, etc. ci la retetele minuni. Curaj si sanatate ca aveti mare nevoie.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când trebuie operați nodulii la sân?
  • Biomarkeri pentru identificarea leziunilor premaligne la sân - o nouă perspectivă în abordarea sănătății sânilor la femei
  •