tuse

24-03-2011
tatiflo_93
Nu este medic/terapeut
tatiflo_93
Buna, as dori sa va descriu simptomele pe care mama mea le are de vreo 4-5 ani.Tuseste.tuseste ore intregi, ai impresia cind o auzi ca se va ineca, ca nu mai are aer, ca acuma, acuma va voma.Se aude un suierat cind respira, nu are aer, cind este rece afara sau ceata nu poate respira, se inneaca si incepe tusea.A facut tratament cu Ventolin, cu Simbicor, cu antibiotice.La radiografie nu apare nimic, la aparatul acela de suflat nimic, si ea continua sa tuseasca.
Au incercat sai faca o analiza, nu stiu cum se numeste, stiu ca trebuia sa-i introduca un tub, dar in momentul in care a ajuns tubul in git nu a mai putut respira si nu au putut continua.Va rog daca puteti sa ne ajutati.Nu va puteti imagina ce groaznic este doar sa o auzi cum tuseste, este infiorator, si asta ani si ani la rind.Va multumesc anticipat
1 comentarii
0
30-03-2011, ora 10:37
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
Cat de neplacuta ar fi acea procedura, dar tot trebuie sa faca bronhoscopie; daca nu a dat rezultate spirometria si radiografia. Are nevoie sa primeasca un diagnostic, altfel n-o sa gasiti un remediu. Nu recomand sa incercati diverse tratamente, daca nu stiti ce are; ca s-ar putea sa agraveze. Ati putea sa primiti foarte multe sfaturi, dar sunt degeaba, atat timp cat nu are un diagnostic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.