tuse seaca iritativa

26-02-2012
Cosminad
Nu este medic/terapeut
Cosminad
Baiatul meu de 5 ani jumate dupa ce face o viroza incpe sa tuseasca, Tusea e din ce in ce mai deasa, e seaca, pana ajunge sa tuseasca la fiecare minut. Oricat am incercat sa evit singulair-ul, nu am reusit. Am fost si la alergolog si l-a gasit alergic la praf si puf. A luat singulair o luna anul trecut, am fost la mare, totul a fost OK. De sarbatori a racit si, ca de obicei, nu-i trecea tusea cu nimic. I s-a prescris singulair 3 luni. I-a trecut tusea, ramanand totusi cu o jena in gat (parea ca tot timpul isi drege gatul). Sapatamana trecuta a cules un virus de la gadinita. I s-a infundat nasul, a avut simptome de raceala, am inceput sa-i dau nurofen. Bineintele ca a si inceput sa tuseasca chiar daca este sub tratament cu singlair. Dr. imi spune ca asa sunt unii copii, Tusesc. Eu nu ma pot impaca cu ideea asta, nu-mi place nici ca-i dau singulair, dar, cel mai grav imi pare ca de cand a racit a reinceput sa tuseasca. Nu stiu cum as putea sa iau masuri pe termen lung pentru a nu mai tusi.
1 comentarii
0
09-03-2012, ora 20:26
RAdinaeugenia
Nu este medic/terapeut
RAdinaeugenia
Am avut aceeasi problema cu fiica mea, care in prezent are 14 ani.singurul remediu pentru nesuferita tuse seaca a fost, sucul de ridiche neagra. Scobiti o ridiche neagra atat cat sa intre in ea o lingura si umpleti golul cu zahar. O acoperiti si o lasati cateva ore sa-si lase suculdin care ii dati cate o lingurita de 4-5 ori pe zi.Cand nu mai lasa suc, adagati zahar.E foarte important sa folositi zahar NU miere cand e racita, fiica mea nu tolereaza mierea pt. ca ii irita gatul si mai tare). SANATATE!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: