tuse usor productiva

14-05-2012
cristinalupu
Nu este medic/terapeut
cristinalupu
Am o fetita de 5 ani si 2 luni, initial ii curgea nasucul si stranuta.Am fost la medic si a primit augmentin, eurespal si nurofen ptr.febra.Daca in primele 2 zile i-a curs nasucul, azi in a 3 a zi a inceput sa tuseasca nu f tare dar deranjant ptr.ea.Medicul a spus ca ar avea rosu in gat.Va rog sa-mi spuneti daca ma sfatuiti sa-i dau si altceva pt.tuse.Febra a facut in prima zi doar 37 gr..
Va multumesc !
2 comentarii
0
08-02-2013, ora 16:17
cristian dumitrescu
Nu este medic/terapeut
cristian dumitrescu
Este delicata tratarea copiilor. Dar eu cred in tratamentele naturale, aceastea nu au efecte secundare. Pentru problema ta iti recomand Bronchocalm de la Tamisa. Il gasesti pe site-ul lor sau in plafar/ farmacie.

Stiu ca nepotica mea a luat si parintii eu au fost multumiti de produs!
0
10-02-2013, ora 04:30
maraanton
Nu este medic/terapeut
maraanton
medicul nostru pediatru ( este la Medsana, in Bucuresti).. ne-a dat pentru rosu in gat albastru de metil si tantum verde, pentru febra panadol si nurofen alternativ, iar pentru tuse eu le-am dat in ultima vreme stodal, (iar ca tratamente naturiste ridiche neagra cu miere sau ceai de ceapa si nuca ).sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: