ultima pastila

15-10-2008
deea_20
Nu este medic/terapeut
deea_20
buna, am si eu o intrebare:stiu ca in momentul in care intarzii sa iei o pastila mai mult de 12 ore iti este afectata contraceptia si trebuie sa timp de 7 zile sa folosesti si o alta metoda pt siguranta.intrebarea mea e urmatoarea: in momentul in care am intarziat cu ultima pastila 12 ore(dar nu mai mult) ce trebuie sa fac?imi este afectata contraceptia ?pentru cat timp?(eu iau melleva35)
3 comentarii
0
15-10-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Daca ati intarziat 12 ore nu sunt necesare mijloace suplimentare de protectie.
0
23-10-2008, ora 06:00
yzsutza
Nu este medic/terapeut
yzsutza
Buna ziua! Eu iau Melleva 35 la recomandarea medicului ginecolog pentru ovare polikistice! Am inceput din a 5-a zi a ciclului si nu din prima zi asa cum am auzit ca este recomandat! am luat 21 de pastile, iar in a 2-a zi de pauza din cele 7 mi-a venit ciclul! As vrea totusi sa va intreb daca acum, intr-a doua luna de tratament cu Melleva35 este posibil sa apara reactii adverse cum ar fi dureri de cap, de oase si de muschi si febra..pentru ca de cateva zile am aceste simptome desi in prima luna m-am simtit excelent; si nu am posibilitatea sa ma consult cu medicul ginecolog intrucat sunt plecata din tara! ce ar trebui sa fac? ar trebui sa intrerup tratamentul desi nu stiu daca el e de vina...pot fi si alte cauze desigur! si inca o intrebare...exista riscul sa ma ingras de la Melleva 35? medicul mi-a recomandat sa mai dau jos cateva kilograme...astept un raspuns, va multumesc!
0
30-09-2010, ora 00:41
prichindika
Nu este medic/terapeut
prichindika
buna ziua! i-au melleva 35 de o luna, amterminat primul pachet si acum sunt in pauza, din alte cauze iau si doua feluir de antibiotice (nolicin si cefalexia) intrbarea mea este... mai sunt protejata? adik nah daca continui tratamentul cu antibitice si pe pauza de la anticonceptionale si pana in momentul in care incep al doilea pachet, incep sa fiu protejata dn ziua in care incep noul pachet de melleva? sau dupa 7 zile de la terminarea tratamantului cu antibiotice? astept raspuns pls multumesc!:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •