Umflarea fetii partea dreapta, gatului si manii

14-02-2015
ana202009
Nu este medic/terapeut
ana202009
Buna ziua, de foarte multe luni partea dreapta a fetei impreuna cu gatul si mai nou mana ( totul pe dreapta) mi se umfla si am niste dureri groaznice.Tot odata si gingia o simt inflatama desi nu este rosie. Am facut o multime de teste imunologice, RMN cerebral, ecografii cervicale insa nu evidentiaza nimic. Mi s a pus diagnostic de nevralgie trigeminala, dar in urma medicamentelor nu simt nimic schimbat, iar la RMN nu s a vazut aceasta nevralgie. In afara de aceasta umflare am si dureri de gat si in piept cand incerc sa inghit. Am facut criptoliza insa problema nu este 100 % rezolvata. In perioada in care au inceput simptomele mele ciudate mi-a aparut si o 'umflatura' sub limba, tare, nedureroasa.
In speranta ca poate cineva stie ce as putea avea va atasez mai jos likul cu poza facuta la umflatura din gura, poate are vreo legatura cu starea mea de sanatate.
http://postimg.org/image/c7151p24t/
3 comentarii
0
15-02-2015, ora 13:16
Dr. Alex Salan
Chirurgie orala si maxilo-faciala, Craiova
Dr. Alex Salan
Buna ziua

Un consult la Boli Infectioase ati facut? Diagnosticul de nevralgie trigeminala se exclude din moment ce va este afectat si bratul drept. niciodata nu se 'vede' la RMN o nevralgie. Cu privire la ce aveti sub limba va recomand un consult la Chirurgie BMF intrucat doar din poze nu se poate spune ce este. De acolo se pot face o serie de investigatii pt a descoperi leziunea.
0
15-02-2015, ora 14:25
ana202009
Nu este medic/terapeut
ana202009
Multumesc mult pentru raspuns. Am facut consult si analize la boli infectioase( hiv, hepatite, lyme, CMV, herpes simplex 1+2, etc), consult reumatologic + analize ( HLA B27, ANA, anti CCP, FR mai sunt cateva nu mi le amintesc momentan), IDR + radiografie pulmonara, ecografii tiroida, ecografii glande salivare, ecografii sani. Sincer nici nu mai stiu unde sa mai merg. Tocmai din cauza asta am postat aici poate cineva se confrunta cu problemele mele sau va banui cat de cat ce ar putea fi.
Pe partea dreapta am avut cam 3 ani probleme cu o masea, o lucrare care era lipita permanent insa din cand in cand imi curgea puroi pe langa ea de sub gingie.Am dat o jos in speranta ca asta ar putea fi cauza iar radacina de care era prinsa era deja putrezita, dar simptomele nu s au ameliorat. Sper totusi ca cineva aici ma va putea ajuta pentru ca am ajuns la capatul puterilor.
0
16-11-2015, ora 21:04
Raluxoxo
Nu este medic/terapeut
Raluxoxo
Eu zic sa mergeţi la dentist, poate toate problemele astea vin de la o masea infectata. Nevralgie nu este, doctorii pun acest diagnostic deoarece nu isi explica o durere. Daca era nevralgie, la medicamentele indicate pentru aceasta boala, va simţeaţi mai bine. Eu zic sa mergeti la un stomatolog bun sau chiar la un bmf bun care sa va faca investigaţii si eventual o radiografie digitală.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noduli la gât (noduli limfatici laterocervicali, noduli tiroidieni)
  •