Umflatura dupa Circumcizie

20-02-2013
Mark24
Nu este medic/terapeut
Mark24
Am 18 ani si acum 43 de zile am facut o operatie de circumcizie(larga) deoarece aveam fimoza.
Dupa 2 saptamani de la operatie mi-a aparut o umflatura de marime medie pe partea stanga. Urologul mi-a spus ca e un hematom sa nu imi fac griji, va disparea.
In timp s-a retras dar inca nu de tot, inca este umflata zona cicatricii in jur. Iar azi s-a mai umflat putin putin in jurul cicatricii si pe partea stanga a aparut ca un bob de mazare, culoare normala, nedureros.

As vrea sa stiu cand va disparea umflatura si ce as putea folosi impotriva ei(creme, medicamente).
122 comentarii 12 ..... 4 5 Înainte ›
0
22-02-2013, ora 15:16
gesat
Nu este medic/terapeut
gesat
Ce inseamna larga?
Si eu am facut circumcizie totala (s-a indepartat toata pielea de pe gland). La fel am patit. Nu o sa se retraga total asa repede. Eu nu am folosit decat dezinfectant nu si altceva pentru umflaturi, ca mi s-a spus ca nu ar fi eficient.

Sanatate!
0
25-02-2013, ora 19:57
Mark24
Nu este medic/terapeut
Mark24
Larga adica doctorul a incercat sa lase cat mai multa piele, sa nu taie ca pielea sa fie intinsa chiar si in stare fleasca.
Si avand in vedere ca ea sta ca un inel( nu foarte mare) de piele cand e in stare erecta, in cat timp as putea sa incep sa fac sex ? adica sa nu deranjez cicatricea sau ceva de genul.
0
01-03-2013, ora 15:20
alexandru1991
Nu este medic/terapeut
alexandru1991
Am 22 ani si astazi fac 8 zile de la operatia de circumcizie, tot din cauza fimozei.
Ieri a scos atele, cicatricea insa nu prea ma incanta cum arata, de asemenea am un hematom dar care sa retras partial si o mica inflamatie(cat o seminta de ardei iute) care ustura la atingere localizata in varf dar care pare sa se retraga si ea. Mi-a curs sange de cateva ori si destul de mult pe la hematom probabil din cauza erectiilor cand ma trezeam dimineata insa sangerarea se producea mult mai tarziu cand penisul se afla in stare fleoasca.
Dorcotul mi-a recomandat sa tamponez din cand in cand zona cicatrizanta, iar pe cap sa dau cu un strat de nidoflor care ajuta sa nu se usuce..
Pana astazi capu' fiind gol.. a fost destul de sensibil incat mergeam si destul de incet pt ca ma jena orice atingere cu chilotul. Astazi se pare ca deja sa cam desensibilizat putin deoarece merg fara probleme.
Mentionez ca in partea de sus m-i sau rupt 2 ate cam pe un sfert din circumferinta si este ca un fel de rana deschisa in curs de cicatrizare care secreta un lichid probabil pt a forma coaja care se formeaza la ranile pielii, insa nu a curs sange deloc prin acea zona.
Am citit peste 30 articole diferite despre circumcizie.. atat in romana cat si in engleza si nu prea ma incanta faptul ca actul sexual nu o sa fie la fel de intens ca inainte... asta ramane de vazut si o sa revin cu detalii dar insa dupa aceasta perioada infernala in care tre sa ma feresc de orice fel de erectie care mi-ar perturba buna vindecare
0
03-03-2013, ora 21:19
Mark24
Nu este medic/terapeut
Mark24
Actul sexual nu difera foarte mult plus ca exista o multime de produse hidratande. Nu o sa fie o problema. Senzitivitatea in legatura cu mersul o sa devina insesizabila in cam 3 saptamani maxim. Rana o sa se vindece de tot in 6-8 saptamani iar videcarea totala, fara umflaturi si perfecta in timp. Cicatricea va deveni tot mai insesizabila in cam 2 ani de zile timp in care se va vindeca continuu. Sexul iese din discutie 2 luni cel putin, pentru ca cicatricea este inca nevindecata complet. Pentru detalii cel mai bine intrebi doctorul deoarece el stie ce a facut si cusut si etc.

Iar in ceea ce priveste vindecarea, difera de la persoana la persoana. Altii se vindeca in 3 luni, altii in 4 saptamani(mai rar).

Poti fi linistit ca totul o sa fie bine. Doar sa nu te prostesti sa fortezi rana, si sa creezi complicatii. Daca ai rabdare o sa vezi cum in timp esti din ce in ce mai multumit de circumcizie. Putina desensibilizare o sa se produca in timp in lipsa stimulilor de pe preput, dar nimanui nu ii strica cateva minute in plus ce sa i le ofete prietenei.
0
03-03-2013, ora 21:30
alexandru1991
Nu este medic/terapeut
alexandru1991
Multumesc pentru sfat, m-am obijnuit acuma, trebuie doar sa astept sa se vindece locul unde au fost rupte atele caci in rest arata perfect. O sa mai trec zilele viitoare pe la un medic urolog specialist pentru consult sa vad daca e ok sa folosesc produse ce favorizeaza cicatrizarea gen contratubex sau biotitus.
Sanatate!
0
04-03-2013, ora 06:23
Marks
Nu este medic/terapeut
Marks
Sa scri si aici ce iti recomanda doctorul despre aceste creme caci sunt interesat si eu. multumesc !
0
07-03-2013, ora 15:18
alexandru1991
Nu este medic/terapeut
alexandru1991
am fost astazi la domnul Doctor Lascar din Bucuresti deoarece a fost recomandat ca fiind cel mai bun si mi-a spus sa dau cu orice pe baza de GENTAMICINA si mi-a dat Kanamicina sulfat 1% (antibiotic a+) sa dau de 2 ori pe zi si sa ma spal cu apa si sapun (sapun de la farmacie care sa nu contina o substanta cu P.. nu am retinut dar a zis ca stiu farmacistele.. este acel sapun pt. copii.. am cumparat Johnsons baby soap 100g se gasesc in toate farmaciile.. eu am luat de la Catena initial pretul este 4.2 Ron daca ai card la ei 2.8 Ron)
de asemenea mi-a zis sa port doar haine de bumbac in zona "afectata" si sa schimb destul de des lenjeria.
Am cerut si parerea altor medici care mi-au spus ca pot da si cu betadina sau contratubex acestea fiind mai nou aparute pe piata...
Deocamdata o sa dau doar cu Kenamicina de 2 ori pe zi, sa vad cum se comporta.. am inteles ca ar avea efect antiinflamator.. ca ar ajuta la cicatrizare cat si la aspectul estetic diminuand pe cat posibil orice urme de operatie.
Foarte important respectata igiena si de asemenea sa fiu cuminte fara erectii :D (deja mam obijnuit o sapt inainte de operatie si acum fac 2 sapt si o zi de la operatie) incep sa fiu din ce in ce mai multumit ca am facut operatia.
Multa sanatate !
0
13-03-2013, ora 12:07
edvinmale
Nu este medic/terapeut
edvinmale
Imi poti spune si mie cum a fost operatia, doctorul, pretul operatiei? Sunt interesat sa fac si eu si nu stiu la ce doctor sa apelez. Mersi
0
13-03-2013, ora 14:59
alexandru1991
Nu este medic/terapeut
alexandru1991
prima data am luat trimitere de la medicul de familie catre urologie
la urologie am fost sa ma consulte ca sa vada si sa-mi spuna sigur daca am nevoie de circumcizie mi-a confirmat, am mi-a luat niste sange pentru analize si a zis sa vin urmatoarea zi la 8:30 pentru operatie cu pijamale, fiind student si asigurat medical nu a costat nimic, dar doctorului care ma consultat si operat i-am bagat in buzunar 300 Ron iar anestezistului 100 Ron si la asistente 20 Ron, in felul asta nu am asteptat si au lucrat si bine, am ales sa fac anestezie rahianestezie care este in coloana (o mica intepatura nici nu o simti) aceasta a fost recomandata de toti ca ar fi cea mai indicata.. eu initial as fi ales cea locala dar avand in vedere ca zona este destul de sensibila.. ca sa nu te misti si sa lucreze ei calumea rahianestezia este cea mai buna (doarte important dupa operatie sa stai intins pe spate si numai pe spate, iar cand dormi tot asa cel putin o saptamana ca sa nu ai probleme)
La operatie timp in care am fost adormit dupa primele 2 minute apoi mam trezit dupa cam o ora eram tot pe masa de operatie nu puteam sa misc deloc (de la brau in jos) nici degetele de la picioare datorita anesteziei, m-au dus in salon
unde am stat intins pe spate vreo 4 ore... timp in care sa dus si efectul anesteziei..., apoi cu acordul medicului m-am ridicat si am mers acasa (iti da cateva sfaturi ce sa nu faci: sa conduci, efort etc). Indicat ar fi sa ramai internat pana a 2-a zi si sa stai numai intins pe spate si daca ai nevoie sa bei ceva bei cu paia tot din pozitia intins pe spate iar la veceu in pleosca / ceva gen borcan. Eu nu am putut sa fac din pat pipi...si cu atatia oameni in salon si m-a dus cu scaunul la wc unde am facut singur.. fara probleme
A doua zi am venit la bandajat fiind cusut nu arata prea estetica zona... dupa care am mai venit 2 zile la rand apoi peste 4 zile la consult..dupa care mi-am reluat activitatiile..in aceasta perioada mi-a mai curs niste sange pe la ate.. dar sa oprit.
Dupa o saptamana de la operatie mi-a scos atele pentru ca 2 din ele se si rupsesera (mi-a spus sa tamponez cu rivanol iar pe cap sa dau cu nidoflor ca sa nu se usuce)
Cam asta a fost... am mai cerut parerea unor medici ca sa pot da cu ceva sa nu ramana urat cicatricea..
Astazi fac 3 saptamani de la operatie si nu am nici cea mai mica problema, ba chiar arata bestial mult mai bine ca inainte.
0
13-03-2013, ora 16:07
edvinmale
Nu este medic/terapeut
edvinmale
Problema este ca m-am mutat recent in Bucuresti (unde si lucrez) si nu am de unde sa fac rost de trimitere de la medicul de familie dar am in schimb o foaie cu diagnosticul meu(fimoza), pentru care trebuie sa ma si operez.
M-am uitat la niste preturi de la clinici particulare si sunt enorm de mari (1000 ron cel putin doar operatia).
Si eu sunt student si asigurat medical (CSA) deci as putea sa merg la el. Si zici ca a fost ok cu tine doctorul? Ti-a fost recomandat de multa lume?
Nu mi-ai spus cum se numeste clinica si cum il cheama pe doctor. E cumva cel de mai sus (dr. Lascar)?
Mersi fain oricum pentru informatii si iti urez o insanatosire cat mai grabnica:)
0
16-03-2013, ora 12:59
dumeac
Nu este medic/terapeut
dumeac
Buna. eu am facut o operatie de circumcizie totala in Timisoara la o clinica privata si pot sa spun ca la cei 500 ron (anestezie locala) s-a meritat avand in vedere pretul destul de mic comparat cu preturile pe care le-am gasit pe net si calitatea foarte buna a serviciilor oferite. Am avut si eu oarecum cateva complicatii pe care m-i le-au rezolvat (hematom). Eu mi-am schimbat pansamentul a doua zi dupa operatie continuand sa il schimb zilnic si folosind betadina, chestia e ca nu trebuie sa lasi pansament ud cu urina ( =infectii) si trebuie sa ajuti cicatrizarea. In prima saptamana ma trezeam de 4 ori /noapte din cauza erectiei si dupa 1 saptamana (saptamana 2-a) mi-au scos 6/8 fire, unul s-a rupt in saptamana a 3-a singur pe care l-am scos eu si urmeaza sa-l scot pe ultimul saptamana asta. Nu am avut nici o complicatie, umflatura, sangerare etc. Ceva sfaturi pentru cei care v-or sa isi faca operatia, sa nu fiti speriati si ca nu e de joaca cu problemele legate de sanatate mai ales fimoza, cu cat mai devreme tratata cu atat mai bine, insanatosire grabnica.
0
16-03-2013, ora 13:45
edvinmale
Nu este medic/terapeut
edvinmale
Salut. Poti sa ma ajuti si pe mine cu un contact de la clinica respectiva din Timisoara?
0
16-03-2013, ora 13:50
dumeac
Nu este medic/terapeut
dumeac
Nu cred ca este permis sa spun numele clinicii dar poti scrie pe google 'circumcizie bucovina timisoara' si dai la primul raspuns, incepe cu Dr. A si este in zona Bucovinei
0
17-03-2013, ora 21:14
alexandru1991
Nu este medic/terapeut
alexandru1991
edvinmale la Dr. Lascar am fost pt. consult el fiind foarte bun medic.. dar el nu este specialist in urologie, el se ocupa cu chirurgia plastica si reconstructiva.. eu tot student la facultate aici in bucuresti si am fost la el la consult la spitalul floreasca.. acolo nu au sectie de urologie.. in bucuresti cel mai bun spital de urologie este burghele, eu nu am fost operat la bucuresti am fost operat la valcea, operatia este una simpla care se poate face oriunde, mai important este ce faci dupa operatie (de exemplu mie mi-a aparut o mica inflamatie datorita frecarii cu chilotu, hematomu si sangerarea din cauza erectiei diminetii dar care acuma au disparut complet)
Zici ca esti asigurat medical, iti tre codul de la asigurare, un cod din 5 cifre cu stampila CAS il are medicul tau de familie daca nu cumva ai tu vreo copie xerox pe acasa..si te duci la spital si iti face fisa... nu iti tre neaparat bilet de trimitere.. sunt 2 modalitati de internare..(bilet trimitere sau fisa de la urgente).. nu te costa nimic operatia ei isi fac treaba...
0
18-03-2013, ora 11:13
edvinmale
Nu este medic/terapeut
edvinmale
alexandru1991 pai de ce nu te-ai operat in Bucuresti, la clinica Burghele? Te-ar fii costat mai mult? Eu nu as vrea sa ma fac in alta parte decat Buc, ca mai si lucrez si nu stiu daca o sa pot sa ma tot deplasez asa dintr-o parte in alta.
0
19-03-2013, ora 07:30
dumeac
Nu este medic/terapeut
dumeac
Sincer mai bine mergi o clinica privata decat la stat, platesti si stii ca aia isi dau interesul, ai si conditii mai bune. Prima oara vroiam si eu sa merg la medicul de familie sa-mi de-a trimitere dar eu am m-ai avut o problema cand eram mai mic cu o operatie (genunchi) la urgente si credema ca m-au operat aia ca pe front macar de imi dadeau sa beau morfina ca si aia era mai buna ca anestezia lor.
0
19-03-2013, ora 12:05
edvinmale
Nu este medic/terapeut
edvinmale
Ai fost la urgente la spitalul Burghele sau la altul? De ai avut experienta respectiva? Nu stiu ce sa zic...ma gandesc ca daca le dau niste bani poate o sa se poarte mai bine cu mine...e mult prea scump la o clinica privata(1000 ron cel putin)
0
19-03-2013, ora 13:52
alexandru1991
Nu este medic/terapeut
alexandru1991
eu nu mam operat la bucuresti pentru ca eram in vacanta dintre semestre la facultate si am zis sa ma operez la mine in oras.. dar mult mai bine sa faci la bucuresti...au experienta mult mai multa, la clinica privata isi dau mai mult interesul... nu au asa multi pacienti cum sunt la spitalele de stat.. deaia si costa.
Am inteles ca la o clinica privata pe un prieten la dus in jur de 700 euro cu totu aceeasi operatie acum 1-2 ani.. ceea ce mi sa parut enorm pentru bugetul meu si am scos din calcul varianta asta.
Sfatul meu e sa te interesezi de un doctor bun care sa nu iti lase vreo cicatrice urata... si daca faci operatia sa bei ceai de tei si sa nu te uiti la prostii ca daca se rup atele atunci se inchide mai greu "rana"
Dar daca nu te grabesti, eu zic sa incerci timp de 2 sapt niste creme speciale de le gasesti la toate farmaciile care te ungi in zona orificiului ala stramt scrie pe prospect.. si scapi si de operatie si de vreo urma de cicatrice sau de bani dati prin spitale.
0
19-03-2013, ora 14:19
dumeac
Nu este medic/terapeut
dumeac
Edivamale, am fost la Spitatul de urgente Timisoara atunci cu operatia la genunchi si eram la gimnaziu atunci, iti reamintesc ca eu am fost la clinica privata cu 500 Ron pentru circumcizia cu anestezie locala(medic/asistent roman) fara nici un fel de cas, trimitere de la medicul de familie sau reduceri pentru studenti etc etc. de mi-am facut operatia iar doctorul si asistentul au fost de milioane, nu inteleg ce preturi bomba aveti voi la Bucuresti va pune si muzica in timpul operatiei, cheama circari, danseaza ? 700 de euro, 10 mil. astea sunt preturi de.
0
19-03-2013, ora 16:52
edvinmale
Nu este medic/terapeut
edvinmale
Cu toate astea.tot nu mi-ati spus un doctor BUN in Bucuresti...eu asta tot caut. Si bineneteles care sa nu ma coste atat de mult. Poate fii de la spital de stat sau clinica...atata timp cat doctorul e bun si nu cere mai mult de 800 ron. Maine dimineata ma voi duce la Spitalul Burghele pentru un control, caci am inteles ca ar fii ok. Daca stie cineva ceva de el...astept cu mare placere o parere.
Si dumeac...astea sunt preturile la clinici particulare, si eu sunt din Tm si acolo am si fost 1 data la control...unde mi-a zis de 800 ron operatia. Aici in Bucuresti, am cautat mai ieftin si bineneteles ca nu am gasit.
0
03-04-2013, ora 15:31
alex.m.vlad
Nu este medic/terapeut
alex.m.vlad
Va rog sa spuneti cei care ati facut operatia cum a decurs, daca a fost nevoie de internare pt o zi sau ati plecat direct
0
08-04-2013, ora 15:50
romeo32
Nu este medic/terapeut
romeo32
Internarea e de o zi, adica mergi si dupa operatie la 2 3 ore iti da drumu acasa. Cati ani ai ?
Dureaza cam 40 min in total fara sa te doara, doar la amestezie la inceput
De ce vrei sa faci operatia /
0
08-04-2013, ora 15:53
romeo32
Nu este medic/terapeut
romeo32
Eu ti-o recomand cu incredere si eu mi-am facut acu ceva timp
0
08-04-2013, ora 15:57
alex.m.vlad
Nu este medic/terapeut
alex.m.vlad
Eu am 20
In cate saptamani s-a "vindecat" operatia?
0
08-04-2013, ora 16:56
dumeac
Nu este medic/terapeut
dumeac
Ok deci operatia dureaza cam 40-1h depinde de complicatii, intr-o saptamana se vindeca de te duci sa-ti scoata firele eu unu nu am facut nici un fel de internare, dupa operatie am stat 10-15 minute intr-un pat si am plecat la farmacie sa-mi iau niste medicamentele prescrise si am mers acasa. Alex.m.vlad si eu am 20 de ani, m-am operat acum 1 luna si ceva. In cazul meu, mi-a zis ca intr-un an, doi daca m-ai asteptam se putea inrautatii grav situatia, iti recomand sa te duci de urgenta daca ai fimoza complicata adica nu poti scoate deloc sau foarte putin, o zi buna si daca mai doresti alte informatii o sa revin.
0
14-04-2013, ora 10:45
mariuscristian96
Nu este medic/terapeut
mariuscristian96
ei...iata ca a venit si acea zi in care nu doar citesc despre altii ci si scriu despre mine. a venit timpul sa fac si eu circumcizie la 44 ani...mie asa de frica...dar nam ce face...ma duc ca mielul la taiere fara sa zic nimic. motivul nu mai conteaza ci doar faptul ca maine dimineata se va intampla. sunt din baia mare. trebuie sa recunosc faptul ca un penis circumcis arata mai bine decat unul intact si ma tot consolez singur si ma incurajez singur si-mi zic ca va fi bine, dar tot frica mie. mi s-a spus ca voi fi adormit in timpul operatiei si cusatura o va face cu fire absorbante si ca va taia si frenul adica ata ca va ajuta f.mult la actul sexual (la voi va taiat-o?)...dar tot ma tem f.tare. oare cum va fi dupa operatie. cat de tare va durea? cum voi suporta? cum va fi, de fapt? nu ma refer la sensibilitatea glandului descoperit ci la durerea care ar putea aparea in urma taierii imprejur. cineva rog sa-mi dea detalii cat mai urgent. pentru cei ce vor urma sa faca circumcizie, va voi tine la curent cu urmarile. ma bucur ca am gasit forumul acesta si va multumesc (celor operati deja) ca ne incurajati cu cuvinte frumoase. mia-ti dat curaj sa merg maine cu mai multa vointa (eram mai mult lesinat decat viu). Doamne ajuta.
0
14-04-2013, ora 13:06
dumeac
Nu este medic/terapeut
dumeac
Foarte tare mariuscristian96 dar nu inteleg de ce sa-ti fie frica? iti face si anestezie totala si fire absorbante, eu am facut cu anestezie locala (chiar daca si dupa 4 injectii cu anestezic tot nu prea si-a facut efectul si pe la sfarsitul operatiei cand iti pune acele fire am inceput sa simt durere ) si fire care trebuiau scoase si nu m-am plans, ba chiar am facut glume cu ei in timpul operatiei, fi barbat ce dracu ( culmea ca ti-o zice unu de 20 de ani). Apai eu cred ca tu la sfarsitul operatiei cand o sa-ti arate manopera o sa lesini de frica (glumesc). ATENTIE !pansamentul pe care ti-l lasa dupa operatie trebuie schimbat zilnic in caz ca se umezeste de urina(=infectie) si atentie cand cand schimbati pansamentul sa nu trageti prea tare, totusi nu vreti sa rupeti atele inainte de vindecare si nu uitati sa luati de la farmacie si pansament si betadina sau ce va prescrie medicul.
*Chestia cu mielul la taiere e impropiu spus, ( Nu va m-ai ganditi la tampenii gen ciomu, la taiere, astea sunt baliverne demoralizatoare )
* Emotiile sunt doar din prisma faptului ca trebuie sa mergi la operatie, chill ca nu esti singurul.
* Durerile post operatorii sunt diminuate de pansament
* Vei fi slabit dupa operatie (In cazul meu cum am scris si in commenturile anterioare dupa 10 minute m-am imbracat si am mers la farmacie, totul bine si frumos pana cand ma uitam la farmacista aia incompetenta cum taie medicamentele alea acolo jumatate de ora de era sa ma i-a lesinu dar a trecut cand am plecat spre casa )
O zi buna !
0
17-04-2013, ora 10:42
mariuscristian96
Nu este medic/terapeut
mariuscristian96
bine 'dumeac'...dupa furtuna normal ca nu ma mai tem nici eu...una e sa ai 20 ani la operatie si alta e sa ai 40 ani...cel putin asa am crezut pana acum. oricum ms pt tot. conteaza pt viitor. am scapat si de beleaua asta cu bine. mai bine decat am sperat. frica nu este fondata chiar de nimic. nici la operatie si nici dupa operatie nam simtit nimik nici o durere nici un discomfort. a fost totul o vacanta in care mam odihnit. nu glumesc. ma simt f. bine. pielea de sub gland e umflata deci nu sunt inca satisfacut de lucrare dar dupa ce se va vindeca, sper ca va fi bine si estetic. in sfarsit respir aer fara noduri si dorm bine. care mai aveti dubii...sa nu aveti nici cea mai mica ezitare. vreti sa o faceti, facetio. vam pupat...mai vb pe masura ce se vindeca. sanatate
0
17-04-2013, ora 20:24
mariuscristian96
Nu este medic/terapeut
mariuscristian96
da chiar. ce se intampla daca nu a taiat destul si imi ramane piele peste gland? cred ca inebunesc daca va fi asa...ca s-a cam uitat dr. cam ciudat si a zis ca de taiat mai poate taia dar de adaugat nu mai poate si mai in gluma mai in serios a zis ca mai taiem daca nu va iesi cu am vrut. ca el a lasat dinadins mai multa piele ca atunci cand voi avea erectie sa se poata intinde pielea si sa nam dureri...bla bla bla. totusi nu inteleg cum la altii se poate sa fie pielea intinsa in stare fleasca si la mine nu se poate. daca se poate sa ma ajute un specialist. ar fi cazul sa ma vada un alt doctor? rog un raspuns explicit. multumesc
la voi cum a aratat dupa operatie, fratilor? tot cu piele pe cap?
0
19-04-2013, ora 08:45
mariuscristian96
Nu este medic/terapeut
mariuscristian96
salut tuturor. azi am fost la control si se vindeca bine fara dureri. problema e ca pielea este tot peste gland si inca e destul de umflata. dr-ul a zis ca mai taiem daca nu-mi place cum arata. ma mai adoarme 2 minute si rezolva...asa simplu e pentru unii...nu-mi vine sa cred. cum sa-mi placa cum arata daca pentru asta am mers la circumcizie...sa nu o am...a mai zis ca fiind inca umflata, pielea nu sta unde trebuie sa stea. sa mai asteptam sa se retraga. cum sa se retraga in stare fleasca toata pielea de pe gland, singura? ca-i pana la varf, aproape. mai zice dl. dr. ca la mine nu poate sa taie ca la copii, dupa gland...ca nu-mi mai ramane piele sa se intinda in erectie. deci frate.dupa circumcizie am tot un penis intact ca nu se vede nici cusatura ca-i sub pielea care acopera glandul. deci...eu asa cv n-am mai auzit la nimeni. cred ca am sa fac infarct. voi ce ziceti oameni buni? daca imi zicea macar de la inceput ca la mine nu se poate face circumcizia, era altceva...ramanea asa cum era. dar dupa atata stres si dupa circumcizie sa o am ca la inceput cred ca e cam mult pentru mine. si nu e corect. cred ca am sa mai merg la un medic sa ma mai consult si cu altcineva ca iar n-am aer. mai vb. care are cv de spus, sa spuna. multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns
122 comentarii 12 ..... 4 5 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imposibilitatea decalotării penisului
  •