Umflatura in cerul gurii

22-09-2009
mirelads
Nu este medic/terapeut
mirelads
Buna ziua, de o saptamana mi-a aparut o umflatura de marimea unei unghii localizata in partea dreapta sus, langa linia mediana a cerului gurii. Nu se vede foarte tare in relief insa se simte, si la atingere este dureros. Nu pare sa fie o infectie dentara, insa nici nu trece. Mentionez ca sunt in perioada de alaptare, fetita mea avand 6 luni. Va rog sa-mi dati un sfat, eventual sa-mi sugerati unde m-as putea adresa. Va multumesc!
4 comentarii
0
25-09-2009, ora 00:14
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
printr-un consult la un stomatolog si eventual o radiografie se poate exclude cauza dentara.
o alta posibilitate ar fi o afectiune a unei glande salivare mici ( care sunt localizate pe toata mucoasa orala, inclusiv pe cerul gurii), prin obstruarea orificiului de excretie si inflamarea ei.
pentru a fi mai sigura va puteti adresa la sectia de patologie orala, profesorul Tovaru, de la spitalul de chirurgie BMF dan theodorescu ( cladirea unde este si facultatea de stomatologie), calea plevnei nr 19. din pacate fiind singurul serviciu de patologie orala din bucuresti ( cred ca si din tara daca nu ma insel) sunt foarte aglomerati si va vor consulta NUMAI daca aveti programare. cel mai bine dati un telefon inainte si stabiliti o programare ca sa nu faceti drumul degeaba pana acolo.
0
02-01-2011, ora 17:31
anka dyana
Nu este medic/terapeut
anka dyana
buna ziua...am si eu o problema...acuma 4 ani am avut o problema cu incisivii centrali si laterali dreapta...am avut puroi dar mia trecut dupa cateva zile...in chimb mia ramas o umflatura pe palatul dur si cand pun presiune pe ea simt o presiune si in incisvul lateral.knd am fost la dentist am mentionat problema aceasta dar nu mia zis nimic...ce as putea sa am?multumesc.scriu acum pt ca am inceput sa invat patologia cavitatii buca(sunt la facultatea de medicina generala).multumesc
0
04-01-2011, ora 18:48
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Radiografie si control clinic, eventual la un alt dentist pt o a doua opinie. Si, in functie de diagnostic, se va face tratamentul corespunzator.
0
03-02-2014, ora 18:09
aea
Nu este medic/terapeut
aea
http://forum.softpedia.com/topic/959448-umflaturi-pe-planseul-bucal/#entry14583252

Prin jurul date de 12 01 mi-a aparut o umflatura care credeam ca e o basica ca de raceala, ce se va sparge in cateva zile.

Dar cum nu sa spart am intepat-o dar a curs numai sange si sa marit, am masat-o in speranta ca se va retrage si sa marit.
Am fost la medic de familie martia trecuta care a zis probabil stomatita si sa dau cu albastru de metil si trimis la orl.

Miercuri si joi m-am plimbat la orl-isti din oras la toti era coada si abia azi am reusit sa ma vada dupa o ora de asteptat care zice sa caut un dentist f. bun!

Am fost azi si la 2 cabinete dentare dar era full si nu am avut rabdare sa stau!

Zona nu ma doare la masticatie sau cand apas cu limba si doar la masare cu degetul!

Zona e marcata si prezinta 2 umflaturi dar tot planseul e umflat usor fata de celalalt?

Ce poate fi, cum se trateaza! Daca se face incizie e mai bine?

http://forum.softpedia.com/topic/959448-umflaturi-pe-planseul-bucal/#entry14583252
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul