Umflatura in lobul occipital

16-08-2009
52H9382r
Nu este medic/terapeut
52H9382r
O umflatura sferica in spatele craniului, in centrul lobului occipital, o umflatura tare, osoasa, care nu doare deloc ce poate fi?Zona nu a fost lovita deloc.
O au toti oamenii? Cand cititi acest post, palpati-va si voi partea din spate a capului.
Daca nu, ce poate fi aceasta umflatura? Cred ca este de destul timp, nu ma ingrijoreaza, dar e bine de stiut ce ar putea fi.

Multumesc.
8 comentarii
0
17-08-2009, ora 13:07
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Spatele capului in mod normal este putin umflat, pt ca asa este (vb vine umflat), cu atat mai mult cu cat sustii faptul ca NU te doare si ca este "edemul" este osos (nu-i moale cu lichid in el)...Consulta totusi un medic sa-ti analizeze cutia craniana pt a fi total linistit!


Acum, in alta ordine de idei, analizandu-ti putin "istoricul" de pe Romedic, mi-am dat seama de faptul ca ai unele dereglari psihice (nu mi-o lua in nume de rau, pt ca vreau sa te ajut)...ai unele inclinatii hipocondriazice, dismorfice (percepi "ceva" deformat, cu toate ca este normal), nu te suporti, iti analizezi excesiv anatomia si nu numai, citesti info din sfera medicinei si interpretezi gresit, ai o cohorta intreaga de ritualuri...mergi la medicul psihiatru pt tratament adecvat, asta daca nu vrei sa ti se inrautateasca starea psiho-afectiva!

Multa sanatate si toate cele bune;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
17-08-2009, ora 13:46
52H9382r
Nu este medic/terapeut
52H9382r
Nick, daca m-ai cunoaste personal ai observa ca nu sunt chiar asa cum precizez pe aici. :)))))))))))
Sunt multe lucruri pe care le exagerez doar pentru a primi un raspuns mai apropiat de o afectiune, nu «nu ai nimic», pentru ca vreau sa aflu mai multe.
Nu imi dau seama ce imagine isi imagineaza unii citind despre mine, insa in mod sigur garantez ca in realitate totul este cu MULT mai pozitiv.

Apropo de ritualuri, nu mai am niciunul, m-am educat si le-am uitat.

Chestia cu vorbitul am observat care era problema, uita-te la mesajul de la «ritmul vorbirii».

Iar in legatura cu suportul de sine, sunt o groaza de oameni care ar fi multumiti sa arate ca mine, si sunt constient de tot, cum arat, insa din fire sunt perfectionist, si niciodata nu am fost multumit pana nu am atins culmile.ceea ce nu e asa usor...si aici e o problema...
Eu unul garantez ca, cu orice psihiatru, nu o sa imi scot din cap asta, si nu o sa fiu multumit pana nu ajung asa cum vreau eu.pentru ca stiu ca se poate, si in curand se va intampla.

Cand spun ca nu ma suport, spun ca nu imi suport defectele, deci practic ma iubesc peste fire.

Avand in vedere ca sunt mai mult pe partea de stiinta si exact, vreau dovezi in anumite sensuri.si din cauza asta mi-este si o frica de moarte foarte mare, pentru ca nu am psihic acea implinire «Ma duc la Dumnezeu...exista si o viata dupa»
Nu mi-ar mai fi frica daca mi-ar fi demonstrat asta.
Oarecum eu cred in Dumnezeu, insa.poate firea mea imi cere demonstratii peste demonstratii.intr-o zi probabil voi crede in deplin.


Concluzie: Trebuie sa recunosc, ca in capul meu vreau sa fiu superior celorlalti, asta o spun ca un defect si totodata ca o calitate.
De exemplu: Eu nu as pune pe internet o poza cu mine, decat daca este extrem de bine iesita, am foarte mari pretentii.orice mica imperfectiune ma face sa nu o postez, pentru ca vreau sa par asa cum vreau sa fiu.This is me, si la capitolul gandire oarecum imi place cum gandesc!Fiecare cu ale lui.


Revenind la subiect, nu ma refer la umflatura din spatele capului, la forma capului.Este LOGIC aceasta.
Ma refer la o umflatura cu diametrul de un centimetru si ceva in centrul lobului occipital.
0
17-08-2009, ora 20:38
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
"Pentru credinciosi nicio dovada nu este necesara"
"Pentru necrediciosi nicio dovada nu este posibila"

CREDE, NU CERCETA...cine are nevoie de dovezi si le cauta asiduu este eterodox si...ai grija! Prea multe intrebari cu privire la existenta sau inexistenta lui Dumnezeu cladesc un drum sigur catre..."Eden"!

In legatura cu problema pe care o ai, probabil descrii un "cucui". Consulta-ti medicul de familie!


Multa sanatate si...NU poti sa ai o gandire perfecta si nici atat cum o doresti; o ai asa cum o ai, cum ti-a fost data si cel mult poti sa o cultivi!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
17-08-2009, ora 23:20
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sa se inteleaga FOARTE CLAR ca eu NU te judec (ma judec doar si exclusiv numai pe mine), iti doresc tot binele din lume, de aceea ti-am si rsp, daca iti doream altceva decat bine te ignoram complet. Dumnezeu cu siguranta ti-a dat o multime de semne - dovezi care ar fi trebuit sa-ti demonstreze ca exista, dar tu nu le-ai privit, nu le-ai interpretat corect, nu le-ai dat importanta cuvenita...NU exista om care sa spuna - "cred in Dumnezeu" si care apoi sa afirme ca nu este sigur de existenta celeilalte vieti...te contrazici subtil!
Perfectiunea NU o vei atinge NICIODATA, pt ca nu exista decat pt Minunatul si Bunul Dumnezeu.

Ce ai spune daca eu ti-as da cateva link-uri care sa-ti demonstreze existenta vietii viitoare, adica a raiului, sau a Iadului???????? Uite ca asta am sa fac, am sa-ti postez cateva link-uri cu parti crescende dintr-un documentar care atesta foarte clar ca EXISTA raiul (de iad nu ma intereseaza, pt ca eu vreau sa ajung in Rai, dar cu siguranta exista si ala):

Documentarul se numeste - EVIDENCE FOR HEAVEN:

----------*

(Imi cer scuze pt multimea de link-uri, asa este documentarul impartit pe Youtube!)

Daca dupa ce vizionezi acest documentar tot esti incredant...nu vei mai avea motiv sa spui NU am avut nicio dovada, nu am vazut, nu am auzit etc.

O noapte placuta si odihnitoare si o zi minunat de relaxanta maine! Si NU uita, Dumnezeu exista, Raiul exista si EL te iubeste, important este ca si tu sa-L iubesti!

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)

(*modificat de admin)
0
06-05-2010, ora 14:58
diva_female
Nu este medic/terapeut
diva_female
si eu am o umflatura in spatele capului tot de ceva timp dar nu i am dat importanta, faza este ca eu nu suport sa o ating am un diskomfort total si mai ales ma si doare, poate fi vb de o tumoare?
0
06-05-2010, ora 15:27
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Este o problema pentru specialistul neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
27-08-2010, ora 13:38
madaciceu
Nu este medic/terapeut
madaciceu
Buna ziua tuturor,

Si eu ma confrunt de vreo 4 zile cu o umflatura pe lobul occipital, in partea dreapta ( ma jeneaza doar cand apas zona respectiva), o durere destul de suparatoare in os cu raspuns si deasupra sprancenei drepte. Ganglionul direct interesat e si el inflamat. La dentist am fost, se pare ca nu are legatura nici cu dantura si nici cu urechea. Ce ma puteti sfatui???
0
27-08-2010, ora 14:15
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Este o problema pentru specialistul neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cap si gat
  •