Umflatura Penis

18-11-2008
x3voodoo
Nu este medic/terapeut
x3voodoo
Acum cateva zile... o saptamana maxim, mi-a aparut un cos pe penis. Am incercat sa curatz locul numai ca "s-a agravat". S-a umflata partea dreapta a penisului. Nu foarte mult, dar se simte ca un strat cu lichid intre piele si penis. Atunci cand apas partea umflata simt "carnea" penisului dinauntru (constructia) nu stiu cum sa explic, si ustura putin. si e langa partea cu acel cos care nu da semne de "vindecare", e in continuare o usoara infectie. Inca o data zic, nu e ceva foarte grav zic eu, adica nu s-a marit de doo ori, sau sa fie puroi 4 kg. Este umflat penisul in partea dreapta, putin, iar atunci cand apas ustura putin. Si cred 99, 99% ca are legatura cu acel cos pe care n-am avut ingeniozitatea sa il las in pace. Stiti cumva de la ce e? Va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
26-09-2009, ora 21:37
vaduva88
Nu este medic/terapeut
vaduva88
acum vreo 2 luni mi-au aparut niste negi, 6 la numar si nedurerosi, in zona pubiana, la baza penisului, si alaltaieri mi-a aparut si un cos pe pielea care acopera penisul localizat aproape de baza penisului. Am incercat sa il storc si am reusit initial.
Azi am o umflatura destul de mare, cam cat un sfert din penis, pe partea dreapta si nu stiu ce sa fac. imi puteti sugera un diagnostic? Sau vreun tratament. Din cate am inteles eu de pe alte forumuri ar fi vb de HPV. Ma puteti lamuri?
0
22-05-2010, ora 23:45
bogdantkd
Nu este medic/terapeut
bogdantkd
Buna ziua.Ma numesc bogdan! de vreo 2 luni mi-a aparut o umflatura in partea dreapta a penisului !! am pus ocmpresa cu apa rece am crezut ca va trece, dar vad ca nu trece, si pe langa asta simt si dureri ! ce ar putea fi?cat costa tratament sau operatie si unde trebuie sa ma duk ? astep raspuns multumesc
0
22-05-2010, ora 23:51
bogdantkd
Nu este medic/terapeut
bogdantkd
buna ziua..mi-a aparut in zona dreapta a penisului o umflatura de vreo 2 luni.as vrea sastyu ce este.am crezut ca o sami treaca dar nu a fost asa.am pus compresa cu apa rece si tot nu a trecut ! as vrea sa styu ce este, cat costa tratament/operatie si la cine sa ma duk va rog urgent !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul