Umflatura picior

06-08-2017
Raul Marian
Nu este medic/terapeut
Raul Marian
Buna ziua, am vârstă de aproximativ 15 ani. De 2 zile, din cauza unei mușcături de păianjen, zic eu am întâmpinat o problema la picior. Intr o seara m am pus sa dorm și noaptea mi s a umflat ploapa și piciorul drept. Piciorul meu mi s a umflat de la un punct mic, nu știu ce mușcătura e, mă rog..
Ce vreau sa zic că în doar două zile piciorul meu e foarte mare... Mi s a umflat piciorul. Astăzi am dat cu niște tratament anti inflamator, dar sa vedem.. daca o să mai umfle o să mă duc la spital. Țin să precizez că în acea seară mi s a umflat și pleoapa dar aceasta nu mă mai doare că am luat tratament. Poate umflatura a fost cauzată din cauza fotbalului deoarece am jucat mult in astea două zile. Ce pot face și ce sfaturi aveți pt mine? Mai precizez că în zonă umflaturii, adică în mijlocul ei locul este vânt și mă doare foarte tare daca apăs
2 comentarii
1
06-08-2017, ora 21:19
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
ce este pleoapa pentru Dvs.? pentru noi "Fiecare dintre cele două cute mobile ale pielii, mărginite de gene, care acoperă și protejează globul ocular în partea anterioară"
ce este picior pentru Dvs? partea membrului inferior de la glezna in jos?
unde era muscatura? aveti febra, frisoane?
ce antiinflamator ati luat?
0
06-08-2017, ora 22:34
Raul Marian
Nu este medic/terapeut
Raul Marian
Cu ploapa nu mai contează, cu piciorul contează. Am folosit sindolor recomandat de cineva. Am mai spus, eu speculez că am fost muscat de un păianjen.
Febră, frisoane nu am. Da, inflamarea o am la partea mb
Inferior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Alergia la înțepături de insecte
  • Mușcătura / înțepatura de păianjen
  •