umflături besici pe ambele părţi la baza limbii şi pete roşii mici pe limba

30-05-2015
vasili
Nu este medic/terapeut
vasili
De 3 zile prezint umflături(besici) destul de proeminente pe lateralele limbii chiar la baza. Destul de dificil de observat...senzaţie de disconfort când mănânc, nu sunt probleme când înghit. Nu sunt dureroase, nu încă. Limba e acoperită parţial de o pojchita alba care se îndepărtează cât de cât la periaj. După periaj am observat pete mici roşi pe limba. Am făcut poze. 30 ani nu beau nu fumez
3 comentarii
0
31-05-2015, ora 08:04
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
v-am trimis mesaj privat
0
31-05-2015, ora 09:17
vasili
Nu este medic/terapeut
vasili
Am urmat paşii indicaţi în mail şi nu am reuşit sa ajung la rubrica cu mesajul privat...Dacă aveţi amabilitatea să retrimiteţi mesajul - as fi foarte recunoscător. Mulţumesc pentru amabilitatea dvs. Dna doctor. Cu stimă.
0
27-05-2016, ora 23:42
Mihuuu
Nu este medic/terapeut
Mihuuu
Buna seara! Am si eu o mica problema in zona gatului. Papilele mele gustative sunt umflate până la jumatatea limbii, gatul este înfundat cu sputa aproape tot timpul, si acum, colac peste pupăză, îmi mai curge si sânge dimineața când mă trezesc. Dimineața, sputa este galben-verzuie si se formează ca niște bile in gat. câteodată sputa este alba si spumoasa si foarte vâscoasă. În ultimul timp au început să mă intepe si plămânii si mi-au apărut și pete roșii pe la jumătatea limbii. Va rog mult sa ma ajutati cu un răspuns bun, momentan nu pot ajunge la un control ORL. Va mulțumesc!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.