umflaturi rosii pe ten

22-03-2009
oanag
Nu este medic/terapeut
oanag
buna seara. am fost diagnosticata cu dermatita seboreica (prezentam niste "damburi" rosii pe frunte si obraji, mult sebuum). Mi s-a dat o schema de tratament cu niste preparate din farmarie (solutie reductoare mitt..si nu mai inteleg ce scrie, si unguent CNR) plus produse de la Ivatherm. O saptamana au mers, s-au retras damburile, piele nu mai era rosie, fata stralucea. Dar acele damburi au revenit si mai rosii si pe o portiune mult mai extinsa plus ca au aparut si niste vinisoare de sange pe obraji. Am observat ca atunci cand ma dau cu solutia reductoare care are un miros puternic de camfor, pielea mea se inroseste si se accentueaza acele damburi.
Domnule doctor Mihalache, puteti va rog sa-mi spuneti daca e dermatita seboreica (nu prea seamana cu ceea ce am citit in descrierile celorlalti suferinzi), daca cumva mi s-a declansat o cuperoza, daca sa mai continui tratamentul? Va multumesc anticipat
1 comentarii
0
27-03-2009, ora 20:13
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Probabil ca este o dermatita seboreica, insa tratamentul nu stiu in ce a constat !Solutia reductoare si CNR nu stiu ce contin !
Cred ca ar trebui sa va vada alt dermatolog!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.