un act sexual fara finalitate?!

24-03-2009
mellenna99
Nu este medic/terapeut
mellenna99
buna ziua!nu prea stiu eu cum stau lucrurile, pe acest site, azi vizitandu-l pt prima data, dar am descoperit aici subiecte interesante, o grafica originala, si un mod de a interactiona facil.
am si eu o nelamurire, motiv pt care sper ca cei avizati imi pot da un sfat.
m-am casatorit la 20 de ani, cu un barbat de varsta mea, alaturi de care am m-am initiat in ale sexualitatii.din motive ce nu au legatura cu viata sexuala, sotul meu m-a parasit pt o alta femeie, recunoscand chiar si dupa ce s-a recasatorit cu aceasta, ca sexul intre noi nu a fost o problema, ca a cunoscut si alte femei dar ca eu pt el voi ramane unica, dupa spusele lui fiind cea "mai buna femeie din viata lui".
la un an dupa ce ne-am despartit, am cunoscut un barbat mai tanar decat mine cu aproape 6 ani, manierat, educat, un om de calitate care mi-a cerut sa ma casatoresc cu el, a venit cu parintii la ai mei sa ma ceara in casatorie, cu inele si tot tantamul.
am acceptat o" logodna prelungita", eu dorind sa convietuiesc cu el inainte de a lua o asemenea decizie.
relatia si viata alaturi de el sunt de cea mai buna calitate, ma simt ocrotita, iubita, ma sustine in tot ceeace fac, sincer pot spune ca nu mi-am putut imagina ca se poate trai asa!
singura mea dilema este ca atunci cand facem dragoste(sex...)de cele mai multe ori, actul pt el nu are si o finalitate.are o erectie normala, are experienta sexuala, este total dezinhibat, stie cum sa ma faca sa ma simt iubita, sa ma simt femeie, sa ajung la un orgasm, dar de cele mai multe ori el nu ejaculeaza.vreau sa specific ca este un om cu principii sanatoase, nu practica yoga, spune doar ca simte ca nu ar putea ejacula, ca el se simte bine doar pt ca eu ma simt bine, ca nu-l doare, nu-l deranjeaza nimic din cauza asta, incearca sa explice situatia asta spunand ca pt foarte multi ani ar fi facut doar sex, fara sa iubeasca acele femei cu care o facea, si ca neimplicandu-se sentimental nu reusea sa se simta satisfacut de actul in sine...nici el nu-si explica situatia asta prea bine.cert este ca eu am mari dileme, am facut tot felul de discutii pt ca ma simteam prost rau la inceput, crezand ca nu-l stimulez erotic, ca este vina mea ca nu am mare experienta, dar el sustine ca nu e nimic in neregula cu mine, ca problema asta o are de multi ani, ca nici o femeie nu s-a plans pt asta..etc etc.
as dori sa aflu daca asta este normal sau ar trebui sa se adreseze unui medic, unui sexolog?poate ca cineva a trecut prin situatii similare, si mi-ar putea explica putin cum stau lucrurile?
va multumesc anticipat si va doresc numai bine!
4 comentarii
0
25-03-2009, ora 14:08
david_cdd
Nu este medic/terapeut
david_cdd
nu este normal sa nu ejaculeze, evident ! si da, poate sa aiba orgasm fara sa aibe erectie, dar asta teoretic ar trebuie sai provoace o stare de indispozitie momentan care in timp ar duce la complicatii, chiar psihice. in fine...sfatul meu este sa faca o vizita la medic, cred cai cel mai bun sfat !
0
25-03-2009, ora 15:05
mellenna99
Nu este medic/terapeut
mellenna99
ai multumesc lui david_cdd pt raspuns.sper sa-l conving sa mearga la medic.am mizat pe faptul ca aratandu-i mai multe pareri as putea sa-l conving.are oroare de medici in general...
0
28-05-2009, ora 12:07
alexdany34
Nu este medic/terapeut
alexdany34
sincer nu e bine sa nu ejaculeze.dar apropo la sexul oral ejaculeaza.daca da inseamna ca ii place numai sexul oral.cu care nu o sa fii prea mult timp de acord.
oricum e bine ca nu ai stat fara sa faci sex. sfatul meu e sa gasesti unu care ejaculeaza. poate si de accea au venit parintii lui sa te ceara de la parinti. ca sa il vada in randu lumii.
0
01-06-2009, ora 21:35
mirciu57
Nu este medic/terapeut
mirciu57
mellenna99 tu spui ca e un om cu principii sanatoase ca nu practica yoga atunci tu nu stii ce vorbesti cit despre faptul ca nu ejaculeaza nu-i nici o problema atita timp cit tu ai orgasm vezi ca pe el nu-l deranjeaza lucrul asta tu de ce-ti faci griji ?ti-e frica ca-l pierzi?esti ca o closca care-si apara puii sa nu uiti un singur lucru de multe ori prea multa dragoste te sufoca nu-ti mai face griji din cauza lui el e ok tu las-o mai moale nu-l mai sufoca cu stima mirciu57
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Orgasmul uscat
  • O viața sexuală activă ne ajută să fim mai sănătoși și mai performanți la locul de muncă
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbați, în relațiile pe termen lung
  • Tipuri de orgasme
  •