un fost dependent de droguri usoare are acum cu dureri, junghi la inima

19-04-2009
emiliandela9
Nu este medic/terapeut
emiliandela9
Help pls, de 3 zile ma tine ceva in partea stanga sus langa inima k un junghi, ma doare infernal cand ma aplec si durerea sa extins la gat, fenomenu e ciudat rau se aude un ghiortait pe acolo. Nu pot sa merg mai mult de 15 pasi k ma doare ma tine rau de tot.
Problema mare e k momentat nu sunt in tara si nici asigurare medicala nu am, ajung in romania cel mai devreme peste 2 saptamani. dak va poate ajuta cu ceva: am 22 de ani, 1.90, 60 kg, fumator. Si acuma 2 doi am am fost dependent de droguri usoare pt 3 luni.
3 comentarii
0
21-04-2009, ora 18:44
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ti-a mai trecut?Ar trebui sa lasi fumatul si cafelele pana vii in tara si sa iei zilnic cate o aspirina efervescenta sau simpla dupa ce mananci ceva.Te-ai lovit cumva in acea zona, ai cazut?Esti cam slabut, ai probleme si cu stomacul?Tusesti, scuipi ceva, faci febra?
0
22-04-2009, ora 07:00
emiliandela9
Nu este medic/terapeut
emiliandela9
Parca acuma imi e mai bine da tot ma doare rau cand ma aplec. Nu m am lovit, cafea nu beau, probleme cu stomacu am avut acuma 8 luni ma durut vr o sapatamana si vomitam de la un extazy. Nu tusesc nu fac febra. Cand stau intins pe spate se aude k si cum sar scurge ceva pe acolo zici k am vrun alien in mine. itzi multumesc frumos de raspuns.
0
05-02-2011, ora 12:39
lara75
Nu este medic/terapeut
lara75
din cand in cand sau des am ca un puls sau flux dureros in inima sau sub inima, nu-mi dau seama, dar simt ca si cand as trage o ata prin inima si la finalul durerii tresalta pielea si simt o durere inabusita. De la ce poate fi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anumite trăsături din adolescență pot crește riscul consumului de droguri la maturitate
  • Obiceiul de a căuta droguri, un factor de risc pentru recidivă în rândul foștilor consumatori de droguri
  • Muzica indigenă ajută persoanele care se recuperează de dependența de droguri sau alcool să se vindece mai repede
  •