Un grup de mici proeminenţe aparute la baza penisului

14-11-2013
SfatVlad
Nu este medic/terapeut
SfatVlad
Buna ziua,

Am nevoie de un sfat medical. Ma aflu in strainatate la acest moment. In mai am fost internat pentru o urgenta medicala legata de colecist. Apoi in iunie am observat ca au aparut niste proeminente mici pe partea superioara a penisului exact la baza. M-am gandit ca e vreo iritatie in urma epilarii. Au trecut 6 luni de atunci si totusi nu au disparut fapt ce m-a dus cu gandul la posibilitatea unei boli cu transmitere sexuala. Ar fi foarte ciudat totusi, dat fiind ca nu am mai avut contact sexual de un an si ceva. Insa ma gandesc sa nu fi luat ceva la spital cat am fost internat in acele 9 zile.
Am trimis cateva poze unei prietene medic din Romania si parerea ei ca ar putea fi Molluscum contagiosum, insa nu este sigura nici ea deoarece nu este specializata pe acest segment al medicinei. Mentionez ca aceasta 'eczema' nu s-a exstins in restul corpului, iar din cate am citit molluscum contagiosum este destul de viral si se extinde. Nu am mancarimi sau alte simptome. De asemenea pozele care le-am gasit pe net privind Molluscum contagiosum nu prea seamana cu ceea ce am eu.
Exista aici vreun medic specializat pe boli cu transmitere sexuala sau dermatolog care m-ar putea ajuta cu un sfat? As putea trimite pozele pe e-mail.

Va multumesc!
Vlad
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •