un prost

03-11-2017
Florian88
Nu este medic/terapeut
Florian88
buna seara, de curand m_am drspartit de o fata cu care am avut o relatie la distanta 9 ani de zile din cauza ca eu nu am putut sa o aduc la mine neavand spatiu si pt ca ea facea facultatea.intre timp eu am strans bani sa iau o garsoniera unde planuiam sa ne mutam dupa terminarea studiilor ei. ce banuti am avut mereu m_am gandit doar la ea sa aiba detoate ne mai gandidu_ma si la sanatatea mea de care am zis ca ma voi ocupa mai traziu dupa ce ne vom casatorii..dar intre timp a ramas insarcinata si nu a vrut sa pastreze copilul motivandu_mi diverese ca a luat niste pastile care ii vor face rau copilului. m_a inselat cine stie de cate ori dar profita' de fiecare data sa ii cumpar de toate, acuma a gasit pe altu si a plecat...ideea este ca ma simt un ratat ca nu am insistat sa fi tinut acel copil, eu la randul meu avand o viata de rahat datorita tatalui meu care doar a cersit cu noi ca sa isi faca viata buna si ne_a chinuit nu ne_a tinut in scola, batut umilit blestemat injurat etc.. si in prezent dorm in frig de 15 ani de zile iarna, aveam un prieten care ma considera baiatul lui dar a murit si ala de 2 ani.pe scurt am aproape 30 de ani sunt un ratat nu mai mai bucura nimic urasc orice urma de fericire vad in jurul meu urasc societatea care ne _a format dupa bunul plac al consumului imi e scarba de mine nu ma suport cand si cand ma chinui singur cu gandul ca merit pt ce am facut plang pe strada din diverse ma macina ganduri nu dorm noaptea incerc sa mai muncesc un timp ca am niste datorii si apoi mai ma gandesc ce o sa fac.ma gandesc totusi ca poate am o boala psihica grav avansata ori nu mai exista oameni in tara asta.sunt atateaa de zis nu imi permit terapie nici macar nu stiu dc am scris aici poate doar sa vad daca o mai exista cineva in situatii similare..cum era si vba aia..nu le poti avea pe toate..dar chiar de niciunele..prea trist seara buna
4 comentarii
1
04-11-2017, ora 09:22
zaress
Nu este medic/terapeut
zaress
Salut Florian.

Nu te descuraja. 9 ani este mult, indiferent de tipul relatiei. Te cred si inteleg ca iti este greu sa treci peste cele intamplate.

Trebuie sa mergi sa vorbesti cu cineva despre aceste dureri. Mergi la biserica si preotul o sa te ajute. Roaga-te iar Dumnezeu o sa iti alunge aceste chinuri. Esti tanar, ai toata viata inainte.

Eu cred cu tarie ca exista cineva pentru noi toti, iar tot ceea ce se intampla inainte este menit sa ne dea o lectie si sa ne pregateasca pentru ce urmeaza. Trebuie si o sa ai incredere in tine.
0
15-11-2017, ora 01:10
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai te-a lasat pentru ca nu te-a placut indeajuns de mult, nu avea altceva si a stat cu tine in relatie pana a gasit ceva mai bun, cand a gasit, te-a lasat, e foarte simplu.
Faptul ca nu ai insistat sa pastreze copilul, ai facut bine, de ce sa-l fi pastrat ? Ce puteai sa-i oferi ? O incurcai si pe ea sa stea cu cineva cu care nu mai dorea sa stea, adica cu tine. Si chiar daca insistai tot nu-l pastra ca nu dorea sa mai fie cu tine.
Probabil ca nu arati foarte bine, ca in general femeile sunt atrase de barbatii alfa adica aia foarte aratosi, ce este sub, mai putin atrage, si de aia doar se folosesc, asa suntem programati genetic sa fim, cine spune ca nu e asa minte, se verifica in real foarte simplu, asa spune psihologia evolutionista.
Noi nu am evoluat prea mult pe axa asta si inca regulile atractiei sunt alea din trecutul indepartat cand barbatul aratos transmitea semnal la nivel inconstient ca acel barbat e capabil, puternic sa apere familia si tot, si deci femeia simtea atractie ptr acela doar, celelalte valori gen caracter, inteligenta nu erau criterii de declansare a atractiei pe vremea aia, si asa am ramas toti din pacate.
Deci depinde cum esti, asta tu stii, eu ti-am spus ca sa stii ce si cum, sa nu te mire ce te-a folosit in caz ca nu arati prea atractiv.
Daca arati atractiv, inseamna ca a gasit unul si mai atractiv dar si cu o situatie mai buna.
Te-a inselat cu aia pe care i-a placut mai mult, iar pe tine te-a folosit.

Nu ai nici o boala psihica, te-ai suparat tu asa ca te-a lasat aia, da-o dracu ! Alta la rand, gaseste alta care sa te placa mult si cu asta basta, daca arati bine fizic, vei gasi f rapid (ca de la fizic porneste atractia), dar va trebui sa lucrezi si la situatia materiala, sa ai si tu ce sa oferi, cum sa vrei copil cand tu dormi in frig ca n-ai bani de caldura ?! Cum ai strans bani de casa cand tu nu ai caldura ?
Deci e okey, gaseste alta si gata, nu-ti mai face atatea probleme ca nu se merita.
0
19-11-2017, ora 08:18
Florian88
Nu este medic/terapeut
Florian88
salut, ms pt raspuns.referitor la ce spui sa stii ca nu arat nici bine nici rau doar ca nu am decat 1, 70m nu sunt chel nu sunt gras am 70 de kg chiar am muschi, sunt motociclist destule femei ma gasesc atragator, salariu din pacate pe care lucrez este undeva la 2 mii lei acuma.. referitor la caldura am bani (nu destui din pacate ) casa in care stau am amanat sa o demolez din cauza cheltuielilor din relatie de unde rezulta si dormitul in frig, ca sa strang bani pt garsoniera si inca o garsoniera luata in rate pe care as fi tinut_o inchiriata pe durata creditului pana mi_ar fi crescut copilul ca sa am ceva sa ii ofer la 25 de ani cum ar fi siguranta unui camin al lui, problema mea de baza este ca sunt intrat intr_o mare depresie din cauza a tot ce mi s_a intamplat si imi e scarba de tot cand vad ca nu mai exista dorinta de a avea o familie ci doar plimbari iesiri vacante, sunt ft multe de spus e greu sa dezvolt, ..scarba cand vad cum am ajuns sa fim manipulati sa ne gandim decat la propia persoana, si cum am ajuns sa fiu atat de prost incat sa am incredere in cineva..deja am refuzat sa mai intru in alta relatie cand ma gandesc la acelasi deznodamant..ca om sunt ft sigur pe mine cand intru intr_o discutie, calm, destins.problema mea este ca pun un ft mare accent pe sinceritate si de obicei asta deranjaza la ritmul in care se minte in ziua de azi..stiu ca sar de la una la alta dar nu mai am claritatea mintala de cand credeam ca incepe sa se vada un pic de rasarit de soare si inaintea mea...oricum nu mai conteaza tot un prost raman ca nu imi place sa mint sa sa ma culc cu femei fara rost doar asa..si sa ma incadrez in societatea de consum..asta e oricum nu cautam ajutor, mai mult eram curios daca mai sunt cazuri asemanatoare sau s_a oprit prostia si stima de sine inexistenta la mine..razna oricum am luat_o
0
25-11-2017, ora 20:47
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Daca ai 1, 7 m e foarte bine, majoritatea cam asa sunt, deci arati binisor daca multe femei te gasesc atragator, acum imi este clar, nu stiam asta. Cu finantele iar am inteles, deci nu era prea nasoala treaba pe viitor.
Nu ai fost prost, nu te autoacuza ca nu este cazul, nu ai tu vina ca aia e tampita si cu caracter prost.
Normal ca ai avut incredere, daca nu avem cum pornim la o relatie ? Pornim ca e de bine, doar ca de multe ori trebe sa ne gandim ca poate sa nu iasa, deci sa fim pregatiti.
Nu trebuie sa-ti fie scarba de nimic, in general omul e programat de natura sa fie cam egoist si sa se gandeasca la el, astia suntem.
Nu ai dat de femeia care trebuie, atata tot, cauta alta daca esti cat de cat atractiv si aia este, stiu ca e greu sa iesi din starea asta, dar daca ai preteni, familie si te sustin, vei iesi din asta usor usor.
Daca simti nevoia sa discuti si cu un psiholog, te poti duce, daca cu prietenii si familia nu reusesti sa iesi la capat.
Nu trebuie sa pornesti cu gandul ca va fi la fel si in alta relatie, ca asa ce faci ? Dai cu piciorul si la sansele bune ?
Este corect ca prin asta tu te aperi de un nou esec, dar totodata iti tai toate sansele de a avea o relatie buna.
Daca incerci, ai sanse 50 % sa fie bine, daca nu, ai 0.
Doar ca trebuie sa fi pregatit psihic in caz de ceva, ca sa nu mai suferi asa.
Sa stii ca un om care e om apreciaza un om ca tine care e sincer si nu doar se culca cu una si atat, deci nu trebuie sa fi aliniat la anomalia asta cum ca nu trebuie sa fi sincer si altele, adica sa devii un om de proasta calitate, ci invers, sa iti faci anturaj si relatie cu oameni care te apreciaza !
Eu asa am facut. Sa se duca naibi cei care nu ma plac si nu ma apreciaza, nu ma intereseaza sa ma place niste oameni de prost caracter, am doar anturaj care mi se potriveste si care ma apreciaza pentru ce sunt, tocmai pentru sinceritate, prietenie sincera fara interese materiale, nu am 7 fetze.
Asa ca asta este parerea mea, ca tot doresti o parere.
Esti un om de calitate, cauta oameni de calitate, nu incerca sa te faci si tu nasol ca sa stai cu nasolii, ca nu-ti va conveni oricum, personalitatea ta nu-ti va permite sa faci asta si daca ai dori.
Nici nasolii intre ei nu sunt deloc fericiti, se plang ca celalalt e pervers, mincinos, interesat material, ca tradeaza, asa ca..asta e.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul