Un raspuns va rog

24-11-2009
scofield1987
Nu este medic/terapeut
scofield1987
Buna ziua. In urma cu 3 zile am fost la dermatolog si mi s-a zis ca am candidoza sau un fel de ciuperca de la antibiotice. Mi s-a prescris sa fac spalaturi cu acid boric, sa ma dau cu nidoflor si sa iau de 2 ori flucovim. Intrebarea mea este daca in timpul tratamentului este interzis orice fel de activitate sexuala?(sex, masturbare, orice) Astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc
3 comentarii
0
25-11-2009, ora 02:16
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Ar cam fi...faceţi o pauză pe toată perioada tratamentului! Toate cele bune ;)
0
25-11-2009, ora 10:08
lady_in_red2
Nu este medic/terapeut
lady_in_red2
Buna ziua! In urma cu 7 ani, pe cand eram insarcinata, am facut icter de sarcina.Dupa nastere, scurgerile de sange din perioada menstrei, au devenit abundente si mergand la medic mi s-a recomandat Mercilon pentru reglare.Am luat acest tratament fara sa stiu ca persoanele care au facut icter de sarcina nu au voie sa consume acest fel de anticonceptionale si nici de catre medic nu am fost intrebata. In timpul tratamentului au inceput sa-mi iasa pe fata un fel de acnee care, dupa vindecarea lor, mi-au lasat pete rosii, inestetice si care sau "sters" foarte greu, in timp.Acele anticonceptionale m-au ajutat, in schimb, sa mai pun cateva kg pe mine si asta m-a bucurat enorm pentru ca de felul meu sunt slabuta, niciodata n-am fost o fire robusta si acele kg mi-au redat increderea in mine, dar.cu trecerea timpului, nemailuand Mercilon, am inceput sa slabesc si sa ajung cam la aceleasi kg de dinainte.
Intrebarea mea pentru dumneavoastra este : Ce alte anticonceptionale pot sa imi regleze menstruatia si sa ma ajute sa ma mai ingras putin, dar sa nu imi mai iasa pe fata acele acnee care lasa in urma lor numai "durere psihica"?
Sper din toata inima ca mi se va raspunde cu seriozitate la intrebare!
Va multumesc anticipat!!!!!!!
Va doresc numai bine si multa sanatate!
0
28-11-2009, ora 21:26
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Anticoncepţionale eu NU pot să vă recomand, NU sunt de acord cu ele, însă vă pot sugera, (repet, sugera) să începeţi un tratament cu Donavital. Este un produs FITOTERAPIC (din plante); acţionează în sensul echilibrării axului hipotalamo-hipofizo-ovarian, ca remediu corector al tulburărilor hormonale feminine. Reglează secreţia ovariană, reglează ciclul menstrual, favorizează fertilitatea, reduce simptomele sindromului premenstrual.

Este recomandat în:
-dismenoree (dureri în timpul menstruaţiei);
-sindrom premenstrual;
-tulburări de ciclu menstrual;
-amenoree (lipsa menstruaţiei);
-oligomenoree (menstruaţie la 35-50 de zile) la orice vârstă;
-infertilitate;
-galactoree (secreţie lactată în afara perioadelor de alăptare);
-tulburări de libidou;
-acnee.

Din punctul meu de vedere, acest produs este perfect pentru dvs., dar decizia vă aparţine.
Modul de administrare este acesta: dimineaţa, 4 ml înainte de masă, în doză unică zilnică, timp de minim 3 luni, însă pentru rezultate arhivate (consolidate), ar fi bine dacă aţi face tratament 6 luni de zile, zilnic!

P.S. Consultaţi un MEDIC dacă doriţi un anticoncepţional, sau consultaţi un fitoterapeut pentru mai multe detalii legate de Donavital!
Toate cele bune şi multe binecuvântări ;)


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.