un sfat va rog

17-01-2008
ioana crystal
Nu este medic/terapeut
ioana crystal
Am din nou o problema.Iau Jeanine de 4 luni si ma impacam bine cu ele.Dar luna asta(ian) mi-a venit ciclul cind luam inca pastile(mai aveam 2 zile), deci pot sa zic ca mi-a venit cu 5 zile mai devreme.Chestia este ca mi-a curs relativ normal insa chiar si acum dupa o saptamina si jumatate inca mai curge "ceva".Nu e singe este ca un lichid mai colorat.Mentionez ca am intrerupt pastilele.Marti pe 08 ian tb sa incep folie noua dar m-am speriat cu ciclul si nu am mai luat.Stie cineva ceva despre acest subiect? Este ceva grav?
2 comentarii
0
19-01-2008, ora 00:00
horica
Nu este medic/terapeut
horica
nu cred ca este ceva grav, poate corpul tau pur si simplu nu i-a mai convenit jeanine.fa o luna pauza, pana iti vine ciclul iar si daca vrei sa contiunui cu ele ia-le sau daca nu ia altele la sfatul medicului.dar grav nu ai nimik, te asigur, poate o raceala sau vreo reactie adversa
0
20-01-2008, ora 00:00
ioana crystal
Nu este medic/terapeut
ioana crystal
Multumesc frumos pt lamurire.Este totusi ciudat ca m-am impacat f bine cu Jeanine. Nu mi-a fost rau deloc nu am avut nici un fel de reactie adversa nimic, nimic si deodata.nu m-a gandit la raceala dar e posibil.Am fost putin racita in per aceea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul