Un sfat va rog

21-02-2007
Julien
Nu este medic/terapeut
Julien
Buna ziua,
Am dureri sternale, bratul sting, in dreptul inimii simt ceva fierbinte ca si cum as avea o bila, in dreptul coastelor simt o durere continua care se duce in spate, ma dor umerii inspre spate si urca inspre muschii capului pe care daca ii misc ma doare pina inspre inima, cind misc capul imi pocneste ceva in spate...uneori durerea se schimba in usturime...am facut analize speciale pentru inima si am avut sfatul a 2 cardiologi care mi-au zis ca inima e OK...razele pentru plamini au fost OK...insa durerea e prezenta mereu chair daca am luat antiinflamatorii si Biaxin XL..
Va rog un sfat..multumesc tuturor pentru orice idee!
Iulian-Montreal
3 comentarii
0
22-02-2007, ora 00:00
dr.Alin
Identitate neconfirmată
dr.Alin
Dupa cum ati aflat deja de la cei 2 cardiologi, acuzele dv. nu tin de inima, fiind mai probabil de natura reumatica.
0
22-02-2007, ora 00:00
Julien
Nu este medic/terapeut
Julien
Multumesc de raspuns..banuiam..insa de ce in partea dreapta..sau nu mai are importanta..ce sa fac ca sa treaca..in fiecare zi ma duc la job cu dureri si iau antiinflamatorii(Novonaproxin)...
Spuneti-mi va rog ce sa fac.ce sa iau pentru ca se fac 3 luni de dureri ciudate zilnice...aproape ca am uitat sa zimbesc de durere sau sa visez...ce pastile sa iau sau ce tratament sa urmez...sau la ce medic sa ma duc..
Multumesc mult tuturor care au o idee ce ar trebui facut...
Un bravo imens pentru admini care au avut aceasta idee fantastica de a creea un forum...si un bravo tuturor care fac benevolat pe acest forum!
Iulian.
0
07-10-2010, ora 13:21
LOKO
Nu este medic/terapeut
LOKO
Buna ziua !De aproape 3 ani am fost diagnosticat cu fibrilatie. Sunt dependent de SINTROM.METROPROROL, SIMVASTATIN si PRESTARIUM, si m-am simtit bine pana acum 3 zile.Cand am simtit dureriin zona inimii, in special cand dorm pe partea cu inima.Stiu ca trebuie sa merg la medic pntru analize mai amanuntite, daca e ceva grav sau e din cauza unei raceli ?Deoarece am lucrat la o pompa de apa, am transpirat, am facut contact cu pamantul rece pe partea inimii, sau din cauza fortarii la desurubarea instalatiei.Tensiunea -i normala adica 130/80 sau 140/90.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici