un specialist in chirurgie orala

19-08-2007
boomlara
Nu este medic/terapeut
boomlara
stiti un medic dentist bun in bucuresti?
2 comentarii
0
28-08-2007, ora 00:00
alexga
Identitate neconfirmată
alexga
medicul bun este cel care isi multumeste si trateaza pacientii.Degeaba este un medic bun daca nu iti inspira incredere, dc este rece, distant sau dimpotriva prea apropiat.In ceea ce priveste un specialist in chirurgie orala, scrie-mi detaliile suferintei sau afectiunii tale - si sper sa o rezolvam.
0
27-10-2007, ora 00:00
getti
Nu este medic/terapeut
getti
Va rog. am si eu nevoie de un sfat. De mai mult timp am probleme cu gatul, dureri, usterimi, gat uscat. Am consultat multi medici orl, dar nu ma simt bine deloc. Mai nou, mi s-au inflamat ganglionii de sub maxilar si glandele de sub limba. Ma dor, ma jeneaza. Am luat multe medicamente, augumentin, eurespal, flixonase, hexoral, ketonal, tantum verde si multe altele, la recomandarea dr orl, dar nu ma simt bine pe zi ce trece.Ma -u trimis la inst. de stomatologie si voi merge.Precizez ca uneori, desi nu am o carie vizibila, ma dor dintii de jos, din dreapta, acolo unde sunt ganglionii inflamati. Ce sa fac?
Recomandati-mi un medic tanar, cu rabdare si care respecta oamenii. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul