unde sa fac amniocenteza?

17-04-2009
mishoo2510
Nu este medic/terapeut
mishoo2510
buna ziua, sint Mihaela, am 35 ani si 6 luni, sunt insarcinata in 17 sapt si 2 zile iar rezultatul la TT mi-a iesit cu risc crescut de sindrom down, am facut de urgenta o eco morfologica...toate masuratorile au iesit normale. Dr. care imi urmareste sarcina, mi-a spus ca trebuie sa fac amnio, eu vreau sa fac, numai ca nu stiu unde. Nu imi permit sa dau foarte multi bani...ptr ca mai am inca 5 luni de sarcina.si va rog daca puteti sa imi recomandati un spital din Buc, si un Dr eventual unde as putea sa fac asa ceva.si repede.Dr mea, nu are incredere in lab de aici, mi-a spus ceva de medlife care trimite analiza in germania, si dinsa nu are incredere in alt laborator, iar de geneticlab nu vrea sa auda.si am gasit ca majoritatea spitalelor de la noi unde se face amnio lucreaza cu geneticlab, si mi-a mai spous ceva de rezultat.fish si cariotip. Unde se fac amnio, nu se specifica si tipul rezulatului...si nu stiu unde sa ma duc.ma puteti ajuta? va multumesc, si va urez PASTE FERICIT!
3 comentarii
0
17-04-2009, ora 17:55
motiana
Nu este medic/terapeut
motiana
buna mishoo, eu am facut amniocenteza la medlife la Silviu Predoi, e foarte bun, face asta apropae in fiecare zi. intr-adevar costul e mare, te ajunge la 2250 ron, dar ai un prim rezultat in 5 zile si altul care depisteaza si alte anomali in 2 saptamani. Ar mai fi o varianta la maternitatea Giulesti, la dr. Albu dar nu stiu cat costa si cat de bun e doctorul. Sa stii ca dureaza f putin, cred ca 2 minute maxim si nu e dureros. Ai incredere ca totul va fi bine si ca testele astea, dublu si triplu test dau in foarte multe cazuri rezultate fals pozitive si sunt doar statistici, cel putin asa a fost la mine, amniocenteza e singura care are rol de diagnostic. Multa sanatate si nu te stresa ca nu face bine bebelusului. uite nr de la medlife unde te poti programa sau afla mai multe amanunte:021-2094032.
0
17-04-2009, ora 17:59
motiana
Nu este medic/terapeut
motiana
fish e rezultatul pe care ti-l da in 5 zile pentru trisomia 18, 21 si sexul copilului, iar cariotipul este rezultatul care dureaza mai mult si analizeaza mai multe anomalii.
0
05-10-2010, ora 11:42
Camy_ksf
Nu este medic/terapeut
Camy_ksf
si eu snt o pacienta a lui Silviu Predoi si il recomand cu mare incredere. si mie mi-a recomandat dr. sa fac amniocenteza cand eram insarcinata, iar acum am o fetita de un an. acum nu mai lucreaza la medlife. si-a deschis clinica lui privata, promed se numeste.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Teste diagnostice pentru anomalii congenitale
  •