ureche

12-12-2008
angy1th
Nu este medic/terapeut
angy1th
Buna ziua! Am facut baie si m-am curatat in ureche cu betisoarele speciale, atenta, cu grija, asa cum fac de obicei. De data acesta, dupa cateva ore, ambele urechi, au inceput sa ma doara, urechea stanga mai acut, nu suport nici macar sa-mi ating urechea, ma doare.Am mers la farmacie, i-am povestit farmacistei, mi-a dat picaturile octocalm, le-am folosit, nu m-au linistit in niciun mod, chiar peste noapte durerea s-a amplificat, simt o presiune si o zvacnire, nu pot sa stau cu capul pe perna, mai ales pe partea stanga, de durere.Va rog sa-mi spuneti ce poate fii, ce trebuie sa fac, sa astept sa vad daca totusi octocalmul va avea efect, sau sa merg urgent la orl-ist? Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
12-12-2008, ora 13:04
bebetzica
Nu este medic/terapeut
bebetzica
mergeti la orl-ist cu cat mai repede..cu atat mai bine..in caz ca aveti infectie acolo nu e bine sa stea nici un minut in plus netratata.
0
13-12-2008, ora 09:36
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca pana luni nu ai cum sa mergi la ORL mergi la farmacie si cumpara Garasone picaturi auriculare si nu mai pune otocalm daca acesta nu-si face efectul.Pune in ureche 2 pic de trei ori pe zi si luni du-te cu trimitere la un control.Sarbatori fericite!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.