ureche infundata

14-08-2010
greenman
Nu este medic/terapeut
greenman
buna ziua!
ma confrunt de mai mult timp cu o otita medie suprainfectata micotic. acesta este diagnosticul dat de orelistul din orasul meu. prezint si alergie la lactate, insa toate medicamentele pe care le/am luat, de la antibioticele pentru stafilococi la antimicotice, nu au dat nici un rezultat. legatura nasului cu urechea face ca microbul care este in nas sa imi infunde si urechea medie. la 2 luni sau mai des eu trebuie sa imi spal urechile, uneori fara folos, fiind doar o apa de ploaie. ce ar trebui sa fac, unde sa merg si care sunt pasii pentru a ma trata, pentru ca devine deja iritant. de prea multi ani ma necajeste.
va multumesc!
2 comentarii
0
14-08-2010, ora 19:06
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
ointernare in clinica ORL.. ar duce la rezolvarea problemei. ( prin traatament daca otita este externa) si prin interventie chirurgicala.. daca otita este medie cu timpan fisurat !!!!
0
15-08-2010, ora 15:01
greenman
Nu este medic/terapeut
greenman
va multumesc! otita este medie. datorita mancarimilor provocate de ceara, am avut si timpanul fisurat, dar nici un medic nu mi-a recomandat o inteventie chirurgicala; o tin asa pe picioare de ani. doar curatare si gata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •