ureche infundata si durere

23-12-2014
ALEXA2015
Nu este medic/terapeut
ALEXA2015
Buna ziua, as dori sa ma ajutati intr-o problema daca se poate.
Duminica seara am ajuns la camera de garda a spitalului panduri din bucuresti, aveam urechea infundata de cateva zile si banuiam ca am vreun dop insa doctorita care era de garda mi-a spus ca am o ciuperca si mi-a facut spalaturi, am simtit cum m-a impuns cu acul de cateva ori insa ma gândeam ca stie dansa mai bine ce are de facut, in fine, urechea se desfundase iar eu am plecat fericita acasa. Luni pe la pranz am inceput sa am dureri, niste zvacniri mai bine zis foarte dureroase, m-am dus la farmacie si mi-am luat Nurofen express forte si asa am putut sa imi alin durerea si colac peste pupaza urechea o am iar infundata iar ca sa fiu sigura ca nu voi face nici o infectie am inceput sa iau cefuroxima 500mg, întrebarea mea, este normal sa ai durerile astea dupa acele spalaturi? Va multumesc pentru timpul acordat si va astept parerea dvs si daca ma puteti ajuta cumva.
4 comentarii
0
23-12-2014, ora 12:37
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Micoza se trateaza greu.. se formeaza rapid la loc. Necesita aspiratii la cab.orl. tratament local cu exoderil. Uscat urechea cu servetele de hartie. Uscator par s.a
0
23-12-2014, ora 13:37
ALEXA2015
Nu este medic/terapeut
ALEXA2015
Acest tratament cu exoderil il pot face si acasa sau doar in cabinetul medical? Inca ceva, nu mi-ati spus daca este normal sa am aceste dureri dupa acele spalaturi, ahhh si inca ceva, voi avea mereu urechea infundata pana voi scapa de acea micoza?
Va multumesc.
0
23-12-2014, ora 14:38
ALEXA2015
Nu este medic/terapeut
ALEXA2015
Imi pare rau sa va deranjez iar, vreau sa stiu cum folosesc acest exoderil, (presupun ca solutie), am citit pe internet ca se foloseste odata pe zi, dar cum, cat trebuie sa astept ca solutia sa isi faca treaba ca apoi sa usuc.. nu scrie nicaieri, poate ma puteti ajuta dvs.
Sa aveti o zi frumoasa
0
24-12-2014, ora 09:15
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu stiu unde citesti pe internet
aici pe forum am dat sute de sfaturi cum se curata urechea, cum se ususca si cums epune exoderilul
dar in mesajul precedent am scris clar.
este nevoie inca de un consult ORL sa.toi aspire secretiile din ureche
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: