Ureche stânga înfundată

28-11-2016
MarilenaG
Nu este medic/terapeut
MarilenaG
Buna ziua. Am urechea stângă înfundată de 1luna deja. A pornit de la o răceală cu nas înfundat, urechi înfundate si durere de gât. După tratament cu antiinflamatoare, picaturi de nas si pastile de supt a trecut cam în jur de 3 zile. Însă după alte 2zile s-au înfundat iar urechile, si ulterior a rămas doar cea stângă. De atunci am fost la 3cabinete orl, si mi s-a spus inițial otita seroasa, tratament antiinflamator +picături bixtonim, nu a trecut, am luat apoi zinnat 7zile, timp în care s-au desfundat complet, dar dpa terminarea acestuia la 2zile s-a înfundat la loc;am mers iar si mi s-a făcut timpanograma si audiograma:timpanul este bine, auzul este scăzut dar mi s-a zis că în limite normale, tratament picături+manevra cu ținutul de nas(îmi scapă denumirea). Nici o ameliorare, ci din contra amețeli din când în când, d ureri de cap si o presiune ușoară în timpane, mai ales la frig, la efort... ultimul tratament sunt inhalații, sinupret si picături deoarece simt durere la palpare la sinusurile frontale (si nu pot face o radiografie deoarece alăptez). Va rog o altă părere îmi dați referitor la această ureche înfundată, multumesc.
Ps:în prezent simptomele sunt urechea stângă înfundată, dar nu mereu are aceeași intensitate, se accentuează si chiar se înfunda si dreapta la frig, la efort sau dacă tip, iar senzația este ca si când vuiește ceva în ea.multumesc încă odată.
2 comentarii
0
28-11-2016, ora 18:14
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 simptomele dscrise (amețeli din când în când, dureri de cap si o presiune ușoară în timpane)
nu sunt de la organele ORL, , sunt simptome de proasta circulatie cerebrala.., tensiune mica sau mare, calitatea sangelui proasta, sange vascos de la lactate si alimente procesate si proasta hidratare
2 cat despre problemele ORL
- se vede si la simplu consult daca sunt prbleme cu respiratia nazala si semne indirecte de sinuzita
- pentru Ureche se fac Audiograma si Timpanograma.. care confirma sau infirma.. diagnosticul de otita seroasa
0
04-12-2016, ora 03:51
Maria- Mirabella
Nu este medic/terapeut
Maria- Mirabella
Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu un sfat, de o săptămână am o răceală ; urechea stânga blocata si auzul redus la jumatare iar dreapta de vreo doua zile am senzația ca îmi trozneste ceva în ea când înghit. Nasul îmi este complet blocat, am încercat un inhalator nazal pe baza de plante naturale dar nu pare sa faca mult. Ar trebui sa merg la un specialist ?
Va mulțumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •