Uretrita candidozica confundata cu blenoragie si mutle altele

07-04-2013
marianaa89
Nu este medic/terapeut
marianaa89
Am o relatie stabila cu prietenul meu de 2 ani si jumatate si facem sex neprotejat. Nu a schimbat nici unul partenerii si de ceva timp avem o problema cu candidoza. Mereu ii apareau pete si mereu ne tratam eu cu ovule/lomexin/metronidazol. Lui i s-a agravat si a facut uretrita. cand el a fost la control prima oara i-a zis ca are blenoragie, desi nu avea secretie verde. Cand a fost a2a oara i-a zis ca nu prea are cum sa aiba... Si oamenii erau de la spital. Eu am facut test la secretie si totul este IN REGULA, am mers la medicul de familie si a spus ca nu are ce sa-mi prescrie pentru ca sunt sanatoasa... El a facut tratament pentru uretrita si i-a trecut. Acum 20 de minute am facut sex si aproape instant i-au aparut pete rosii pe capul penisului. Daca eu nu am nimic, ce naiba se intampla ? Bani pentru pastile si doctori nu mai sunt, am cheltuit o groaza pentru tot ce am spus mai sus...
3 comentarii
0
07-04-2013, ora 19:18
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Cum ai aflat ca e vorba de candidoza? Ce scrie pe buletinul tau de analize (analiza secretiei)?
Pe buletinul de analize, ultimele, ale partenerului ce scrie?
0
09-04-2013, ora 15:44
marianaa89
Nu este medic/terapeut
marianaa89
pe analizele mele scriau niste indici medicali... si m-am dus la doctorul de familie si mi-a spus ca nu am nimic.
La el analizele spuneau ca are uretrita. Le-a facut la spital.
0
09-04-2013, ora 17:41
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Daca poti sa scrii ce e pe buletinul tau de analize (secretie) ar fi mai de ajutor.

Daca a avut uretrita si de obicei asta se face din cauza unei infectii, e posibil sa-i fi revenit. Si daca luati medicamente fara prescriere, va faceti numai rau, bacteriile, etc devin si mai rezistente daca nu luati exact ce trebuie. Si va reinfectati mereu unul pe celalalt.
Ideea e ca, daca aveti contact sexual cu prezervativ si el nu manifesta dupa aceea nicmic, dar are reactie daca nu aveti contacte protejate, e clar ca reactia e de la vaginul tau. Adica, ori ai tu o infectie si de asta trebuie sa ai analizele si sa te tratezi, ori are el si te reinfecteaza.
Trebuie sa aveti analize la zi cu ce aveti, cu antibiograma si antifungigrama, amandoi. Sa va tratati deodata si abia dupa ce reluati analizele si arata ca nu mai aveti nimic transmisibil, sa aveti contacte sexuale neprotejate.
E cheltuiala, e adevarat, dar si daca amanati, veti trage mult timp si tot cheltuiala va fi cu toate alea luate la "carpeala".
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: