Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu.

21-04-2008
dolar
Nu este medic/terapeut
dolar
Mi-am inceput viata sexuala in urma cu doua luni. Prima data a fost intr-o perioada fertila asa ca am luat pilula d ea doua zi, dar mi-a nfost foarte rau de la ea. Acum doua zile am facut-o din nou dar in a treia zi de la ovulatie (folosesc metoda simptotermala, a patra zi de temperatura ridicata consecutiva) adica in ziua a 17-a a ciclului menstrual, care al mine e regulat de 28. Totusi imi este teama de o sarcina. sa iau pilula de a doua zi? Sau nu. Astept raspuns urgent, pana nu e prea tarziu sa o mai iau.
8 comentarii
0
21-04-2008, ora 00:00
dolar
Nu este medic/terapeut
dolar
Am uitat sa mentionez de ce m-am speriat totusi, desi teoretic a fost prima zi din perioada infertila. Dupa contactul sexual, mai precis de a doua zi persista un fel de scurgeri vaginale apoase fara miros, ce seamana cu incontineta urinara pt ca se uda chilotul inconfortabil. Nu am mai patit asa. Sa fie din cauza stresarii muschiului Kegel, sau sa fie simptomele unei nidari??? Am nevoie sa ma lumineze cineva si asta repede, va rog.
0
23-04-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este extrem de improbabil să fi rămas gravidă.
0
30-05-2008, ora 00:00
mythought
Nu este medic/terapeut
mythought
Buna ziua,

O singura intrebare am: de ce nu folositi o metoda contraceptiva gen PREZERVATIV ca sa scapati de griji si probleme?
0
24-11-2008, ora 15:33
andreeam80
Nu este medic/terapeut
andreeam80
Buna ziua. Am si eu o dilema. Sambata seara am facut sex neprotejat cu prietenul meu iar el a ejaculat in mine, duminica seara la fel. Azi, luni, mi-a venit menstruatia; problema este ca imi curge destul de putin si pe langa asta am si o secretie albicioasa. Este posibil sa raman insarcinata? Ar trebui sa folosesc pilula de a doua zi?
0
04-06-2009, ora 18:21
ellagabya
Nu este medic/terapeut
ellagabya
buna.am avut contact sexual protejat.dar in timpul actului prezervativul s-a rupt.prietenul nu si-a dat seama.doar dupa.eram si in a 3a zi dupa menstruatie.am folosit pilula de a 2a zi.cum scria pe prospect.dupa 3 zile ce am luat pilula mi-a venit menstruatia.dar curge foarte mult si cu "cheaguri".:|.sunt foarte speriata...chiar nu mai stiu ce sa fac.va rog sa imi raspundeti urgent pe email.daca se poate.va multumesc.
0
16-01-2010, ora 16:34
deea_andreea1
Nu este medic/terapeut
deea_andreea1
am avut un contact sexual pentru prima data acum 5 zile..acesta find neprotejat, si am luat pastila de a doua zi.azi la 5 zile am mai avut un act sexual in urma caruia prezervativul s-a rupt.sunt in a 23 zi de cand mi-a venit ultima data. sa mai iau pastila o data ?
0
23-04-2010, ora 11:00
anonim12345
Nu este medic/terapeut
anonim12345
am nevoie de AJUTOR RAPID VA ROG FRUMOS !!!!!...am avut sex neprotejat cu partenerul meu ieri si a terminat in mine eu fiind in a -6-a zii de dupa ciclu(mi.a venit pe 17 iar pe 22 am facut sex)...eu avand ciclu regulat la 27 de zile stiu ca ovulatia este la 14 zile dupa ciclu...mai stiu ca spermatozoizi pot trai de la 5 pana la 7 zile in interiorul vaginului si acum imi este frica sa nu raman insarcinata.AM NEVOIE DE RASPUNS RAPID VA ROGGGG !!!!
0
04-05-2010, ora 18:28
nelydeea
Nu este medic/terapeut
nelydeea
buna, iau antibebe de 5 ani jumate, iar acum la sfarsit de saptamana am uitat sa imi iau un nou blistier(am fost plecati ), iar duminica si luni seara am avut contact sexual neprotejat,.E posibil sa raman insarcinata ?Trebuie sa iau pirula de urgenta ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Abstinenta periodica
  • Metoda calendarului
  • Testarea fertilitatii la femei
  • Testarea fertilitatii la barbati
  • Ovulatia si fertilitatea dupa nastere
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • Șansa de a ramâne însarcinată
  • Obiceiuri nesănătoase care îţi afectează fertilitatea
  • Alimentația bogată în seleniu ar putea îmbunătăți fertilitatea la femei
  •